Afgelopen maandag beleefden ruim 250 gezinnen met een ziek kind een geweldige dag bij het Dolfinarium. Dankzij de inzet van de deelnemers van Hornbach Voetbaltalent, dat 27 juni jl. plaats vond bij de negen Hornbach-vestigingen in Nederland, konden zij genieten van een dagje uit.

Jonger Oranje organiseerde in samenwerking met Hornbach Bouwmarkt Nederland en het Zeldzame Ziekten Fonds (ZZF) het landelijke evenement Hornbach Voetbaltalent. Dit was voor de deelnemers de laatste kans dit seizoen om ontdekt te worden, maar was bovenal een voetbalfeest waar ze nog lang met een glimlach aan terug zullen denken. Niet alleen omdat ze zelf zo’n plezier hebben gehad en sowieso als winnaar naar huis gingen, maar zeker ook omdat ze met hun deelname bij hebben gedragen aan een onvergetelijke dag bij het Dolfinarium voor hun zieke leeftijdsgenootjes. Als dank voor hun bijdrage kregen de deelnemers een certificaat en een goedgevulde goodiebag mee naar huis.

Na de succesvolle eerste editie van Hornbach Voetbaltalent willen het ZZF, Jonger Oranje en Hornbach Bouwmarkt Nederland volgend seizoen terugkeren met deze fantastische voetbaldag. De opzet, data en locaties volgen zodra bekend. Houd jongeroranje.nl/voetbaltalent in ieder geval goed in de gaten.