Bij Jonger Oranje vinden wij alle deelnemers helden. Sommigen hebben één of meedere keren meegedaan aan Jonger Oranje en zijn weer een stapje dichter bij het verwezenlijken van hun droom: profvoetballer worden. Daarom hebben wij een Eregalerij opgezet waar onze ‘helden’ – wat dat zijn ze een beetje! – op een rijtje staan.

Sinds de oprichting van Jonger Oranje in 2007 zijn tientallen talenten naar een Betaald Voetbal Organisatie (BVO) gegaan. Daar proberen zij de jeugdopleiding door te lopen om uiteindelijk in een groot stadion te mogen debuteren voor het eerste. Een aantal is daar wel al heel dichtbij, zoals Kaj Sierhuis, Aschraf El Mahdioui en Teun Bijleveld. Zij gaan komend seizoen spelen voor respectievelijk Ajax A1/2, Jong Ajax en AZ onder 19.

Het kan zijn dat er nog meer spelers een overstap hebben gemaakt naar een profclub. Wij zijn daarom ook op zoek naar aanvullingen voor de eregalerij. Mocht je iemand kennen of ben je zelf een Jonger Oranje held, dan mag de naam en een leuke foto gestuurd worden naar info@jongeroranje.nl.