Het Zeldzame Ziekten Fonds (ZZF), Jonger Oranje en Hornbach Bouwmarkt Nederland organiseren zaterdag 27 juni (van 10.00 tot 14.00 uur) het evenement ‘Hornbach Voetbaltalent 2015’: een landelijke voetbaldag voor kinderen tussen 6 en 13 jaar. Ben jij het nieuwe voetbaltalent van Nederland? Doe dan mee en maak kans om gescout te worden door een profclub!

Hornbach Voetbaltalent 2015
Het voetbalseizoen is ten einde en het lange wachten op de start van het nieuwe seizoen is begonnen. Op 27 juni hebben we echter nog een zeer leuk voetbaltoetje. Op deze dag gaat Jonger Oranje namelijk op zoek naar het Hornbach Voetbaltalent 2015. Deze landelijke voetbaldag, in de vorm van toernooitjes, vindt tegelijkertijd plaats in heuse ‘stadions’, op de parkeerplaatsen van alle negen vestigingen van Hornbach.

Dit is voor de kinderen de laatste kans dit seizoen om door scouts ontdekt te worden, maar is bovenal een voetbalfeest waar ze nog lang met een glimlach aan terugdenken. Niet alleen omdat ze zelf zo’n plezier hebben gehad en sowieso als winnaar naar huis gaan, maar zeker ook omdat ze met hun deelname bijdragen aan een onvergetelijke dag voor hun zieke leeftijdsgenootjes. Als dank voor hun bijdrage krijgen de deelnemers een certificaat en een goodiebag mee naar huis.

Zeldzame Ziekten Fonds
Hierboven wordt al even kort aangegeven dat de deelnemers een bijdrage leveren aan hun zieke leeftijdsgenootjes. Het ZZF benut hun inschrijfgeld (10 euro per kind) voor een onvergetelijke dag voor kinderen met een zeldzame ziekte. Van het inschrijfgeld gaan zieke kinderen met hun gehele gezin een dagje uit naar het Dolfinarium in Harderwijk. De deelnemers zelf maken per filiaal kans op één van de elf tickets voor deelname aan een Jonger Oranje Talentendag (seizoen 2015/’16), waarbij zij onder het oog van profscouts hun droom kunnen verwezenlijken: profvoetballer worden.

Locaties en toernooi-opzet
De Hornbach Talentendag vindt plaats op de parkeerterreinen van Hornbach in Alblasserdam, Breda, Groningen, Kerkrade, Nieuwegein, Nieuwerkerk aan den IJssel, Tilburg, Wateringen en Zaandam. Op alle locaties worden ‘stadions’ aangelegd en in elk stadion spelen ‘clubs’ hun eigen wedstrijd. De wedstrijden duren vijf minuten en iedere deelnemer speelt binnen een uur zes wedstrijden. Er worden drie toernooien gespeeld, zonder (kruis)finales; dus iedereen is winnaar. Er kunnen maximaal 60 kinderen per uur/toernooi meedoen. Plezier staat voorop!

Aanmelden
Ben je tussen 6 en 13 jaar en wil je voor slechts €10,- meedoen met ‘Hornbach Voetbaltalent 2015’? Kom dan voor 10.00 uur binnen bij jouw Hornbach-vestiging om je in te schrijven en beleef een fantastische voetbaldag!