Op zaterdag 20 juni staat de Jonger Oranje TalentClass op het programma en deze is al vol voor spelers! Per leeftijdscategorie (1999/2000 en 2001/2002) doen honderd spelers mee. Voor de keepers staan nog 10 plaatsen open. Wees er dus snel bij om een fantastische voetbaldag te beleven en schrijf je in!

De Jonger Oranje TalentClass bestaat uit een 4 tegen 4 toernooi en een clinic. Deze clinic wordt gegeven door trainers van profclubs zoals Vitesse, FC Volendam en FC Utrecht. Daarnaast helpen ook oud profs zoals Johnny Rep en Miel Mans. Voor de keepers is er een aparte keepersclinic die door een professionele keeperstrainer wordt gegeven. Naast deze zeer leerzame dag zijn er ook scouts van diverse profclubs aanwezig die de Jonger Oranje teams Onder 15 en Onder 17 selecteren.

Wil jij als keeper je skills verbeteren, een topvoetbaldag beleven en ook nog kans maken op een plek in Jonger Oranje? Dan doe je er goed aan mee te doen aan de Jonger Oranje TalentClass. De kosten voor deze hele dag bedraagt slechts € 35.-.

Meedoen? Er zijn nog 10 plaatsen beschikbaar! Mail onderstaande gegevens naar info@jongeroranje.nl en je kunt straks schitteren!

– Naam
– Geboortedatum
– Adres
– Voetbalclub
– E-mailadres
– Telefoonnummer (06)
– Ik ken Jonger Oranje via..