Profvoetballer worden, dat is de grote droom van ieder voetballend kind. Zo ook van de achtjarige Dylan Ankersmit. Hij ziet zijn droom stap voor stap in vervulling gaan. Vanaf komend seizoen speelt Dylan Ankersmit namelijk bij PSV!

Dylan speelde in België bij FC Turnhout. Dat hield hem niet tegen om mee te doen aan Jonger Oranje, want wij zagen hem afgelopen seizoen schitteren op de Jonger Oranje Talentendagen bij VV Acht en Unitas ’30. Niet alleen wij genoten van zijn voetbalkwaliteiten, want ook de scouts van PSV hadden een oogje op de aanvaller (linksvoor).

Een aantal weken geleden vroegen wij Dylan of hij dit seizoen weer mee wilde doen met Jonger Oranje. Zijn moeder Sabina vertelde ons dat hij graag mee wilde doen en altijd genoten heeft van de Jonger Oranje Talentendagen, maar dat hij dus vanaf dit jaar in het prachtige rood-witte shirt van de Nederlandse landskampioen speelt. Sabina en Dylan wenste ons succes met het organiseren van de JO Talentendagen, ze waren altijd top.

Wij wensen Dylan ontzettend veel succes én bovenal heel veel plezier toe bij zijn nieuwe avontuur met PSV!

Biografie Dylan Ankersmit
Geboortedatum: 14-12-2007
Vorige club: FC Turnhout
Positie: Linksvoor
Favoriete voetbalclubs: PSV en Real Madrid
Favoriete spelers: Kevin De Bruyne en Cristiano Ronaldo
Grootste voetbaldroom: Door heel hard te werken ooit in eerste van PSV te komen!
Over Jonger Oranje: Was altijd heel leuk bij Jonger Oranje! Iets doen wat je leuk vindt en dan ook nog gescout worden door je favoriete club. Dat is echt een droom die uitkomt!