De komende weken worden de Jonger Oranje Regioselecties aan iedereen voorgesteld. In de voorjaarsvakantie zijn in totaal zes JO Regioselecties geselecteerd door de scouts van meewerkende profclubs. De komende twee weken wordt elke woensdagmiddag in de voorstelronde een JO Regioselectie voorgesteld en enkele spelers uitgelicht. Nu is de JO Regioselectie Zuid-Holland aan de beurt, dat op woensdag 24 februari door Sparta Rotterdam werd gekozen bij HV & CV Quick in Den Haag.

Voorstelronde Ilias Azaouagh
De links- of rechtsbuiten die u straks voor Regioselectie Zuid-Holland O9 op de flanken ziet schitteren is Ilias Azaouagh. Ilias voetbalt op dit moment bij Haaglandia F1 in de Hoofdklasse en heeft als eens vaker meegedaan aan een Jonger Oranje Talentendag. Niet alleen wij, maar ook de profclubs in Nederland kennen Ilias al een tijdje. Ilias heeft namelijk al stage gelopen bij ADO Den Haag, Sparta Rotterdam en Feyenoord. Met deze topper zou Zuid-Holland wel eens een gooi om de titel kunnen gaan doen tijdens de JO Finals op zaterdag 4 juni bij Fortuna Wormerveer!

JO Regioselectie Zuid-Holland O9:
Matthijs Kuhn (K); Remylo Hose Adamus, Ayman Attari, Ilias Azaouagh, Jairo Ramakers van Praag, Geovanni Bakker, Soufain Bouhadi, Dave Bugter, Aryan Poeran en Jersynio Antonio Arrindell.

Voorstelronde Abdennour Elkammouni
Eén van de tien talenten van JO Regioselectie Zuid-Holland O11 is de 10-jarige Abdennour Elkammouni. De snelle Abdennour voetbalt op dit moment in de spits van DHC E2. Net als Ilias heeft Abdennour ook al eens stage gelopen bij Sparta Rotterdam. De stage samen met de selectie voor de selectie voor JO Regioselectie Zuid-Holland O11 zijn de leukste voetbalervaringen van Abdennour. Zijn voetbaldroom is om met FC Barcelona in Camp Nou te schitteren.

JO Regioselectie Zuid-Holland O11:
Nigel Scheermakers (K); Tom de Bruijn, Alessio Censabella, Abdennour Elkammouni, Lars de Jager, Salahdien Madani, Yassine Messaoudi, Jayden Ngadiman, Mohammed Sanhaji en Daan Spaans.

Voorstelronde Kay Berkouwer
De transfermarkt is nog niet eens officieel geopend, maar Sportclub Feyenoord (en JO Regioselectie Zuid-Holland O13) hebben zich nu al weten te versterken met de behendige middenvelder Kay Berkouwer. Kay gaat vanaf volgend seizoen in de D1 van Sportclub Feyenoord voetballen wat uitkomt in de Tweede Divisie. Met zijn goede spelinzicht, techniek en loopvermogen is hij zeker een versterking!

Op jonge leeftijd was Kay al erg aanwezig op het voetbalveld. In zijn eerste officiële wedstrijd maakt hij zelfs twaalf goals! Vanaf dat moment is zijn droom altijd geweest om heel goed en gelukkig te zijn als profvoetballer. Mocht deze droom niet uitkomen, dan zou hij graag trainer of fysiotherapeut willen worden.

JO Regioselectie Zuid-Holland O13:
Sem Nijbacker (K); Kay Berkouwer, Aymane Bouhalhoul, Azdine El Kadi, Driss Fares, Luca Fernandez Oliva, Berat Karasu, Parsa Pirzadeh, Jaynilson Geoffery, Eloy van der Schee, Mitchell-Kay Soekardi, Kevin Henry Timas Almeida en Leandro Tantaro.