De meeste dromen zijn bedrog… Maar bij Jonger Oranje komen dromen uit. Toen wij nog zo oud waren als jij droomden wij van spelen in een vol stadion, handtekeningen uitdelen, op de foto met supporters en wegrijden in een dikke auto (zoals een BMW of Jaguar) na afloop van weer een gewonnen wedstrijd. De komende periode kan een deel van deze droom bij Jonger Oranje waarheid worden.

Want, stel je eens voor: thuis worden opgehaald in een BMW 7-serie, BMW 630 of Jaguar XJ. De chauffeur zet je voor de kleedkamer af en pikt je na afloop van de Jonger Oranje Talentendag weer op (moet je wel gedoucht hebben…) en zet je keurig weer thuis af. Wie wil dat nou niet? Natuurlijk maken we ook een prachtig filmpje van deze unieke belevenis die wordt aangeboden door onze travel partner Sixt Autoverhuur.

Wat moet je doen om kans te maken op deze ‘taxiservice’ van Jonger Oranje in de komende krokusvakantie? Gewoon meedoen aan een van de 20 Jonger Oranje Talentendagen. Iedereen die zich uiterlijk woensdag 12 februari a.s. om 9.00 uur heeft ingeschreven maakt kans. De winnaar maken wij donderdag 13 februari in de ochtend bekend.

“WIL JE KANS MAKEN OP DEZE LUXE TAXISERVICE?