Iedereen vindt het leuk om af en toe keeper te zijn. Maar om keeper te zijn moet je lef hebben. Dat is niet voor iedereen weggelegd, want keepers zijn helden. Ze zweven een bal uit de kruising, gooien ziel en zaligheid voor man en bal, pakken een onhoudbaar lijkende bal klemvast uit de hoek… Keepers maken vaak het verschil Het verschil tussen winnen en verliezen. Jonger Oranje is daarom op zoek naar leergierige keepers.

Helaas vinden wij dat keepers nog weleens worden achtergesteld. Niet alle clubs hebben een gediplomeerde keeperstrainer, soms doet een keeper alleen maar mee met de spelersgroep en is er helemaal geen specifieke keeperstraining. Dat vinden wij nogal raar. Daarom heeft Jonger Oranje een samenwerking met de allerbeste keepersscholen van Nederland. Door heel Nederland organiseren wij diverse Jonger Oranje Keeperstalentendagen. 100% aandacht en geweldige oefenstof voor de jonge keeperstalentjes van Nederland. Wij beloven je een dag om niet te vergeten. En natuurlijk zoals je van Jonger Oranje gewend bent, kun je ook nog eens gescout worden door de aanwezige profscouts en/of voor de Jonger Oranje Finals.

Komende krokusvakantie staan er maar liefst 4 JO Keeperstalentendagen in Meppel, Wormerveer, Maassluis en Ede op de agenda. We zien je daar keepertje!

Dus alle leergierige keepers, opgelet:
“LIJKT HET JE LEUK OM MEE TE DOEN? MELD JE HIER AAN VOOR DE JO KEEPERSTALENTENDAGEN!”