De overheid heeft op 23 maart jl. bekendgemaakt de maatregelen tegen verdere verspreiding van het coronavirus aan te scherpen. De aanscherping houdt onder andere in dat alle bijeenkomsten, samenkomsten en evenementen tot 1 juni 2020 verboden zijn. Dat geldt helaas ook voor alle Jonger Oranje evenementen en die zijn ook uitgesteld.

Wij van Jonger Oranje hebben alle begrip voor de getroffen maatregelen. Daarom hebben wij besloten om alle Jonger Oranje evenementen die in april en mei gepland stonden naar de zomervakantie te verplaatsen. De Jonger Oranje Finals zullen dan eind augustus of begin september worden gehouden.

Alle inschrijvingen voor april en mei worden automatisch omgezet naar de zomervakantie. Alle beoogde nieuwe data kun je op onze website vinden: klik hier voor de kalender. Natuurlijk is alles onder voorbehoud. Op dit moment zijn wij alle opties aan het voorleggen bij zowel de prof- als amateurclubs.

BELANGRIJK: Zodra een nieuwe datum en locatie definitief zijn, zal via de mail worden gecommuniceerd met de (ouders/verzorgers van de) deelnemers. Daarin volgt meer informatie en verdere uitleg.

Wij hopen dat we over ruim drie maanden weer lekker met z’n allen en samen naar buiten mogen om ook weer lekker te voetballen. Wij kunnen nu al niet wachten. Blijf gezond, blijf sterk, blijf positief en denk aan je medemens.

Heb je vragen en/of opmerkingen over de evenementen die zijn uitgesteld? Mail ons via info@jongeroranje.nl of neem op een andere manier contact met ons op.