Jouw kans om profvoetballer te worden!

lees meer

De 7 garanties die jou een topdag bezorgen!

lees meer

Laat je vaardigheden beoordelen op het voetbalveld

lees meer

Krijg een unieke clinic van trainers van Juventus

lees meer

De leukste voetbaldag voor Meisjes!

lees meer

LEER DUIKEN, UITTRAPPEN EN COACHEN ALS EEN ECHTE PROFKEEPER

lees meer

HÉT TALENTENPLATFORM VAN NEDERLAND!

De droom van iedere voetballer

Profvoetballer worden is jouw grote droom. Je ziet jezelf al schitteren in grote stadions terwijl duizenden uitzinnige fans je naam scanderen. Iedere wedstrijd weer hoop je ontdekt te worden. Wanneer staat er nu eens een scout langs de lijn?

Tot het zover is wil je zoveel mogelijk voetballen en trainen. Tijdens de schoolvakanties stuiter je door het huis. Je ouders weten soms ook niet meer wat ze met al jouw energie aan moeten...

Via een unieke samenwerking met maar liefst 12 profclubs helpt Jonger Oranje jouw droom te verwezenlijken! Maar plezier en vriendschap vinden we net zo belangrijk. Jonger Oranje werkt als enige met 7 garanties die alle deelnemers een geweldige voetbalbelevenis bezorgen!

ACTIVITEITEN                    VOOR WIE?            JAREN
Talentendag                         Jongens/meiden     2004 t/m 2016
Masterclass                          Jongens/meiden     2005 t/m 2015
Talentendag Meiden             Meiden                   2008 t/m 2014
Keeperstalentendag             Jongens/meiden     2004 t/m 2016
Spitsuur                                Jongens/meiden     2008 t/m 2014
Op De Nul                            Jongens/meiden     2004 t/m 2014
Voorbereidingstraining         Jongens/meiden     2004 t/m 2016

"Schrijf Je Meteen In!"

WALL OF FAME

Deze helden maakten de stap naar een profclub

Kalender seizoen 2021/2022

Wij zijn altijd in de buurt

26/10/2021: Talentendag - FC Uden - Diverse profclubs

Doe mee aan de Jonger Oranje Talentendag bij FC Uden! Beleef een plezierige voetbaldag en maak kans om gescout te worden door diverse profclubs.

Lees meer
04/01/2022: Talentendag - Sporthallen Zuid - AZ

Doe mee aan de Jonger Oranje Talentendag in de topsportzaal van Sporthallen Zuid in Amsterdam! Beleef een plezierige voetbaldag en maak kans om gescout te worden door AZ.

Lees meer
05/01/2022: Talentendag - Sportstad Heerenveen - SC Heerenveen

Doe mee aan de Jonger Oranje Talentendag in de topsportzaal van Sportstad Heerenveen! Beleef een plezierige voetbaldag en maak kans om gescout te worden door SC Heerenveen.

Lees meer
06/01/2022: Talentendag - Topsportcentrum Rotterdam - Sparta Rotterdam

Doe mee aan de Jonger Oranje Talentendag in de topsportzaal van Topsportcentrum Rotterdam! Beleef een plezierige voetbaldag en maak kans om gescout te worden door Sparta Rotterdam.

Lees meer
22/02/2022: Talentendag - Regio Alkmaar - AZ

Doe mee aan de Jonger Oranje Talentendag in Regio Alkmaar! Beleef een plezierige voetbaldag en maak kans om gescout te worden door AZ.

Lees meer
24/02/2022: Talentendag - Regio Amsterdam - AZ

Doe mee aan de Jonger Oranje Talentendag in Regio Amsterdam! Beleef een plezierige voetbaldag en maak kans om gescout te worden door AZ.

Lees meer
28/02/2022: Talentendag - SV Geinoord - Kampioen van NL

Doe mee aan de Jonger Oranje Talentendag bij SV Geinoord in Nieuwegein! Beleef een plezierige voetbaldag en maak kans om gescout te worden door de Amsterdamse topclub.

Lees meer
01/03/2022: Talentendag - Apeldoornse Boys - Diverse profclubs

Doe mee aan de Jonger Oranje Talentendag bij Apeldoornse Boys in Apeldoorn! Beleef een plezierige voetbaldag en maak kans om gescout te worden door diverse profclubs.

Lees meer
02/03/2022: Talentendag - VV Oosterhout - Diverse profclubs

Doe mee aan de Jonger Oranje Talentendag bij VV Oosterhout! Beleef een plezierige voetbaldag en maak kans om gescout te worden door diverse profclubs.

Lees meer
02/03/2022: Talentendag - FC Binnenmaas - Diverse profclubs

Doe mee aan de Jonger Oranje Talentendag bij FC Binnenmaas! Beleef een plezierige voetbaldag en maak kans om gescout te worden door diverse profclubs.

Lees meer
03/03/2022: Talentendag - Regio Limburg - VVV-Venlo

Doe mee aan de Jonger Oranje Talentendag bij in Regio Limburg! Beleef een plezierige voetbaldag en maak kans om gescout te worden door VVV-Venlo.

Lees meer
04/03/2022: Talentendag - Regio Den Haag - Sparta Rotterdam

Doe mee aan de Jonger Oranje Talentendag in Regio Den Haag! Beleef een plezierige voetbaldag en maak kans om gescout te worden door Sparta Rotterdam.

Lees meer
04/03/2022: Talentendag - VV Acht - Diverse profclubs

Doe mee aan de Jonger Oranje Talentendag bij VV Acht in Eindhoven! Beleef een plezierige voetbaldag en maak kans om gescout te worden door diverse profclubs.

Lees meer
02/05/2022: Talentendag - Drachtster Boys - SC Heerenveen

Doe mee aan de Jonger Oranje Talentendag bij Drachtster Boys! Beleef een plezierige voetbaldag en maak kans om gescout te worden door SC Heerenveen.

Lees meer
03/05/2022: Talentendag - SC Buitenboys - Kampioen van NL

Doe mee aan de Jonger Oranje Talentendag bij SC Buitenboys in Almere! Beleef een plezierige voetbaldag en maak kans om gescout te worden door de Amsterdamse topclub.

Lees meer
04/05/2022: Talentendag - SV Valkenswaard - Diverse profclubs

Doe mee aan de Jonger Oranje Talentendag bij SV Valkenswaard! Beleef een plezierige voetbaldag en maak kans om gescout te worden door diverse profclubs.

Lees meer
05/05/2022: Talentendag - Regio Gorinchem - Sparta Rotterdam

Doe mee aan de Jonger Oranje Talentendag in Regio Gorinchem! Beleef een plezierige voetbaldag en maak kans om gescout te worden door Sparta Rotterdam.

Lees meer
06/05/2022: Talentendag - Regio Noordoostpolder - SC Heerenveen

Doe mee aan de Jonger Oranje Talentendag in Regio Noordoostpolder! Beleef een plezierige voetbaldag en maak kans om gescout te worden door SC Heerenveen.

Lees meer
06/05/2022: Talentendag - Regio Den Bosch - Diverse profclubs

Doe mee aan de Jonger Oranje Talentendag in Regio Den Bosch! Beleef een plezierige voetbaldag en maak kans om gescout te worden door diverse profclubs.

Lees meer
27/10/2021: Talentendag - FC Uden - Diverse profclubs

Doe mee aan de Jonger Oranje Talentendag bij FC Uden! Beleef een plezierige voetbaldag en laat de scouts van de diverse profclubs zien hoe goed je bent.

Lees meer
28/12/2021: Talentendag - VV Oosterhout - Diverse profclubs

Doe mee aan de Jonger Oranje Talentendag bij VV Oosterhout! Beleef een plezierige voetbaldag en laat de scouts van de diverse profclubs zien hoe goed je bent.

Lees meer
29/12/2021: Talentendag - Fortuna Wormerveer - Diverse profclubs

Doe mee aan de Jonger Oranje Talentendag bij Fortuna Wormerveer! Beleef een plezierige voetbaldag en laat de scouts van de diverse profclubs zien hoe goed je bent.

Lees meer
23/02/2022: Talentendag - Regio Amsterdam - Diverse profclubs

Doe mee aan de Jonger Oranje Talentendag in Regio Amsterdam! Beleef een plezierige voetbaldag en laat de scouts van de diverse profclubs zien hoe goed je bent.

Lees meer
25/02/2022: Talentendag - Regio Zwolle - Diverse profclubs

Doe mee aan de Jonger Oranje Talentendag in Regio Zwolle! Beleef een plezierige voetbaldag en laat de scouts van de diverse profclubs zien hoe goed je bent.

Lees meer
01/03/2022: Talentendag - SV Geinoord - Diverse profclubs

Doe mee aan de Jonger Oranje Talentendag bij SV Geinoord in Nieuwegein! Beleef een plezierige voetbaldag en laat de scouts van de diverse profclubs zien hoe goed je bent.

Lees meer
03/03/2022: Talentendag - VV Acht - Diverse profclubs

Doe mee aan de Jonger Oranje Talentendag bij VV Acht in Eindhoven! Beleef een plezierige voetbaldag en laat de scouts van de diverse profclubs zien hoe goed je bent.

Lees meer
02/05/2022: Talentendag - Regio Overijssel - Diverse profclubs

Doe mee aan de Jonger Oranje Talentendag in Regio Overijssel! Beleef een plezierige voetbaldag en laat de scouts van de diverse profclubs zien hoe goed je bent.

Lees meer
03/05/2022: Talentendag - Regio Alkmaar - Diverse profclubs

Doe mee aan de Jonger Oranje Talentendag in Regio Alkmaar! Beleef een plezierige voetbaldag en laat de scouts van de diverse profclubs zien hoe goed je bent.

Lees meer
04/05/2022: Talentendag - Regio Den Haag - Diverse profclubs

Doe mee aan de Jonger Oranje Talentendag in Regio Den Haag! Beleef een plezierige voetbaldag en laat de scouts van de diverse profclubs zien hoe goed je bent.

Lees meer
05/05/2022: Talentendag - Regio Den Bosch - Diverse profclubs

Doe mee aan de Jonger Oranje Talentendag in Regio Den Bosch! Beleef een plezierige voetbaldag en laat de scouts van de diverse profclubs zien hoe goed je bent.

Lees meer
22/02/2022: Keeperstalentendag - Regio Alkmaar - Keepersworld.nl

Doe mee aan de Jonger Oranje Keeperstalentendag in Regio Alkmaar! Beleef een plezierige voetbaldag o.l.v. keepersschool Keepersworld.nl en maak kans om gescout te worden.

Lees meer
28/02/2022: Keeperstalentendag - SV Geinoord - KeepTotal

Doe mee aan de Jonger Oranje Keeperstalentendag bij SV Geinoord in Nieuwegein! Beleef een plezierige voetbaldag o.l.v. keepersschool KeepTotal en maak kans om gescout te worden.

Lees meer
02/03/2022: Keeperstalentendag - FC Binnenmaas - Van der Kaay

Doe mee aan de Jonger Oranje Keeperstalentendag bij FC Binnenmaas! Beleef een plezierige voetbaldag o.l.v. keepersschool Van der Kaay en maak kans om gescout te worden.

Lees meer
04/03/2022: Keeperstalentendag - VV Acht - Challenge Arena

Doe mee aan de Jonger Oranje Keeperstalentendag bij VV Acht in Eindhoven! Beleef een plezierige voetbaldag o.l.v. keepersschool Challenge Arena en maak kans om gescout te worden.

Lees meer
03/05/2022: Keeperstalentendag - Regio Alkmaar - Keepersworld.nl

Doe mee aan de Jonger Oranje Keeperstalentendag in Regio Alkmaar! Beleef een plezierige voetbaldag o.l.v. keepersschool Keepersworld.nl en maak kans om gescout te worden.

Lees meer
04/05/2022: Keeperstalentendag - Regio Den Haag - Van der Kaay

Doe mee aan de Jonger Oranje Keeperstalentendag in Regio Den Haag! Beleef een plezierige voetbaldag o.l.v. keepersschool Van der Kaay en maak kans om gescout te worden.

Lees meer
06/05/2022: Keeperstalentendag - Regio Noordoostpolder - KeepTotal

Doe mee aan de Jonger Oranje Keeperstalentendag in Regio Noordoostpolder! Beleef een plezierige voetbaldag o.l.v. keepersschool KeepTotal en maak kans om gescout te worden.

Lees meer
06/05/2022: Keeperstalentendag - Regio Den Bosch - Challenge Arena

Doe mee aan de Jonger Oranje Keeperstalentendag in Regio Den Bosch! Beleef een plezierige voetbaldag o.l.v. keepersschool Challenge Arena en maak kans om gescout te worden.

Lees meer
20/03/2022: Talentendag Meiden - FC Binnenmaas - Excelsior Vrouwen

Doe mee aan de Jonger Oranje Talentendag Meiden bij FC Binnenmaas! Beleef een plezierige voetbaldag met de speelsters van Excelsior Vrouwen en maak kans om gescout te worden.

Lees meer
15/05/2022: Talentendag Meiden - BSC Roosendaal - Excelsior Vrouwen

Doe mee aan de Jonger Oranje Talentendag Meiden bij BSC Roosendaal! Beleef een plezierige voetbaldag met de speelsters van Excelsior Vrouwen en maak kans om gescout te worden.

Lees meer

DIT IS JONGER ORANJE

Zo zien onze evenementen er uit

 
  • Geniet van een mooie impressie van de Jonger Oranje Finals! Van spectaculaire opkomst tot geweldige acties en van juichmomenten tot feestelijke huldiging. Het waren 6 onvergetelijke dagen...
     
  • Wil jij profvoetballer worden? Schrijf je snel in voor één van de Jonger Oranje Talentendagen bij jou in de buurt en maak kans op een plek in Jonger Oranje en een stage bij een profclub!
     

Dit wordt jouw seizoen!

Jonger Oranje 2022