Juventus

Tijdens de Juventus Masterclass krijg jij de unieke mogelijkheid een volledig verzorgde training te krijgen van trainers van de Italiaanse topclub. Binnenkort komt de Oude Dame weer naar Nederland om de jeugd kennis te laten maken met hun trainingswijze.

Slider Juventus 2019_RED

Agenda Juventus Masterclass

In de herfstvakantie 2021 komt de Oude Dame weer naar Nederland om de jeugd kennis te laten maken met hun trainingswijze. De Juventus Masterclass is alleen voor spelers, lid van een voetbalclub is niet vereist.

Maandag 18 oktober: Sporting Krommenie, Krommenie
Dinsdag 19 oktober: OFC, Oostzaan
Woensdag 20 oktober: SCW, Rijsenhout

Programma en kosten Juventus Masterclass

Iedereen die deelneemt krijgt twee keer 60 minuten training van Juventus en doet een aantal voetbaltests waar tevens mooie prijzen mee te winnen zijn. Aan het einde van de dag ontvangt iedereen een (herinnerings)certificaat met daarop ook de persoonlijke scores van de tests. De Juventus Masterclass is voor spelers die geboren zijn tussen 2005 en 2015 en kost €49,95 per persoon.

Het programma van een Juventus Masterclass ziet er als volgt uit:
10.00 - 12.15 uur: Juventus Masterclass en voetbaltests
12.15 - 13.00 uur: Lunch (niet inbegrepen, kantine geopend)
13.00 - 15.15 uur: Vervolg Juventus Masterclass en voetbaltests
15.15 uur: Uitreiking certificaten en bekendmaking hoogste scores per groep
15.30 uur: Fotoshoot
15.45 uur: Einde Juventus Masterclass

Alle deelnemers dienen het prachtige Juventus tenue te dragen dat speciaal bedoeld is voor de Juventus Masterclass. Het schitterende tenue bestaat uit een Juventus shirt, broekje en kousen van adidas (zie foto boven). Er zijn twee mogelijkheden: je koopt het complete tenue voor €54,95 of je draagt het tenue tegen een huurprijs van €5,00. 

Inschrijfbutton _De Ligt

Jonger Oranje Held

  SPREEKBEURTPAKKET

  Vertel je klas over Jonger Oranje. Vraag het Jonger Oranje spreekbeurtpakket aan. Laat je ons wel even weten hoe het is gegaan?

  Jonger _Oranje _Spreekbeurt

  VIDEO'S JONGER ORANJE

  Videoverslag Jonger Oranje - PSV

  YT1

  Jonger Oranje Talentendag met FC Volendam

  YT4