Loopt Lekker

Tijd voor Jonger Oranje Loopt Lekker! Bij Jonger Oranje kun je nu ook werken aan het verbeteren van je looptechniek. Waarom zul je je misschien afvragen. Omdat een goede looptechniek je minder blessures zal opleveren, maar ook minder energie kost. Energie die je nodig hebt om een mannetje te passeren, om een hele wedstrijd volle bak te kunnen gaan en om bijvoorbeeld na een geslaagde actie ook de bal nog goed op doel te kunnen schieten.

Jonger Oranje Loopt Lekker

Melchert Kok

Wij hebben een samenwerking gesloten met Melchert Kok (61). Melchert is al ruim 50 jaar actief in de hardloopsport en onder andere oud Nederlands kampioen op de 1500 meter. Melchert is verder looptrainer bij de KNVB waar hij alle scheidsrechters technisch beter leert lopen.

Melchert daarover: ‘Op het jaarlijkse trainingskamp in Turkije bijvoorbeeld ging Dennis Higler naast de gebruikelijke trainingen ook nog met mij aan de gang ging om zijn looptechniek te verbeteren. Na zo’n loopsessie had hij het eigenlijk al door! Hij liep sneller en effectiever.’ Verder is hij al tientallen jaren looptrainer bij zijn eigen atletiekvereniging AV Lycurgus. En vanaf nu is hij dus de officiële looptrainer van Jonger Oranje.

Agenda en programma

Binnenkort organiseren we een aantal nieuwe edities van Jonger Oranje Loopt Lekker. Houd daar over inschrijfpagina goed in de gaten om te zien wanneer de data en locaties bekend zijn. De Jonger Oranje Loopt Lekker clinic duurt anderhalf uur en kost €19,95 per persoon. Er kunnen maximaal 30 deelnemers meedoen.

10.00 - 10.15 uur - Aanmelden deelnemers in de kleedkamers
10.30 - 11.10 uur - Deel 1 van het programma
11.10 - 11.15 uur - Korte pauze
11.15 - 11.55 uur - Deel 2 van het programma
11.55 - 12.00 uur - Afsluiting
12.00 uur - Einde Jonger Oranje Loopt Lekker

Bij de prijs (€19,95) zit inbegrepen:

 • Certificaat van deelname
 • PANNA! magazine

Jonger Oranje Held

  SPREEKBEURTPAKKET

  Vertel je klas over Jonger Oranje. Vraag het Jonger Oranje spreekbeurtpakket aan. Laat je ons wel even weten hoe het is gegaan?

  Jonger _Oranje _Spreekbeurt

  VIDEO'S JONGER ORANJE

  Videoverslag Jonger Oranje - PSV

  YT1

  Jonger Oranje Talentendag met FC Volendam

  YT4