Masterclass

Juventus

Tijdens de Jonger Oranje Masterclass krijg jij de unieke mogelijkheid een volledig verzorgde training te krijgen van trainers van Juventus. In de herfstvakantie 2017 komt de Italiaanse kampioen weer naar Nederland om de jeugd kennis te laten maken met hun trainingswijze. De JO Masterclass met Juventus is voor zowel spelers als keepers, lid van een voetbalclub is niet vereist. De data en locaties worden binnenkort bekendgemaakt.

Naast de unieke voetbalervaring maak je kans op een fantastische training op het Juventus trainingscomplex in Turijn! Je maakt kans als je uitblinkt in sportiviteit, goed gedrag, passie en voetbalvaardigheid, de Juventus trainers zullen de mogelijke spelers selecteren. Deze unieke prijs is excl. reis- en verblijfskosten.

Juventus LogoAgenda Voetbal Masterclass

De agenda komt zo spoedig mogelijk online!

Programma en kosten Masterclass

Iedereen die meedoet krijgt twee keer 75 minuten training van Juventus en speelt een 4 tegen 4 toernooi. De Masterclass-dag duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Gedurende de dag krijg je drinken en natuurlijk een geweldige lunch uit het land waar de club vandaan komt. Aan het einde van de dag ontvangt iedereen een certificaat van de officiële trainers (drie veldtrainers en een keeperstrainer) van de Oude Dame en kun je uitgebreid met ze op de foto. De Masterclass is voor iedereen die geboren is tussen 2002 en 2010 en kost € 49.95 per persoon.

Het programma van een Jonger Oranje Masterclass ziet er als volgt uit (onder voorbehoud):
10.00 - 11.00 uur: JO Masterclass met Juventus en 4 tegen 4 toernooi
11.15 - 12.15 uur: Wissel
12.15 - 13.15 uur: Lunch
13.15 - 14.15 uur: Vervolg JO Masterclass met Juventus en 4 tegen 4 toernooi
14.30 - 15.30 uur: Wissel
15.30 uur: Certificaten uitreiken en fotoshoot
16.00 uur: Einde Jonger Oranje Masterclass met Juventus

Jonger Oranje Held

  SPREEKBEURTPAKKET

  Vertel je klas over Jonger Oranje. Vraag het Jonger Oranje spreekbeurtpakket aan. Laat je ons wel even weten hoe het is gegaan?

  Jonger _Oranje _Spreekbeurt

  VIDEO'S JONGER ORANJE

  Videoverslag Jonger Oranje - PSV

  YT1

  JO Masterclass met Juventus bij FC Den Bosch

  YT2

  Jonger Oranje Talentendag met FC Volendam

  YT4