Op de nul

Na Jonger Oranje Spitsuur en Jonger Oranje Loopt Lekker presenteert Jonger Oranje alweer de derde Special: VERDEDIGEN. Onder de titel Jonger Oranje Op De Nul organiseren we op zondag 11 april de eerste twee edities.

Jonger Oranje Op De Nul

Waarom Op de Nul?

Verdedigen is een kunst. Als je als team goed verdedigt krijg je weinig doelpunten tegen en dat maakt de kans op winnen weer groter. Iedere jonge voetballer moet dus ook leren verdedigen. In Nederland wordt daar over het algemeen weinig aandacht aan besteed, wij trainen vooral op balbezit en aanvallen. Maar verdedigen is een ontzettend belangrijk onderdeel van het voetbal. Bij Jonger Oranje gaan we daar dus aandacht aan schenken.

Agenda en programma

Op zondag 11 april vindt JONGER ORANJE OP DE NUL bij BSC Roosendaal en Fletcher Football Hoenderloo plaats. De clinic in Roosendaal wordt geleid door Robert Molenaar. Robert was een topverdediger van o.a. FC Volendam, Leeds United en Bradford City en trainer van FC Volendam, Roda JC en Almere City. In Hoenderloo leidt Edward Sturing deze speciale clinic. Edwin speelde maar liefst 329 wedstrijden voor Vitesse en schopte het zelfs tot het Nederlands elftal.

Jonger Oranje Op De Nul bestaat uit o.a. de volgende onderdelen:

 • Sliding/Tackle
 • 1 tegen 1
 • Positiegevoel
 • Opbouw
 • Duelkracht

10:15 uur - Aanmelden deelnemers
10:30 uur - Start Jonger Oranje Op De Nul
12:00 uur - Einde Jonger Oranje Op De Nul
12:00 - 12:30 uur - Lunch *

* Alleen beschikbaar bij Jonger Oranje Op De Nul bij locatie Hoenderloo.

Er kunnen maximaal 35 spelers/speelsters (geboortejaren 2003 t/m 2013) meedoen. Deelname kost slechts €24,95 of €29,95 (incl. lunch). Jonger Op De Nul is vooral veel individuele aandacht voor het vak van verdedigen.

"WIL JE BETER LEREN VERDEDIGEN? MELD JE HIER AAN VOOR JONGER ORANJE OP DE NUL!"

QUINTEN-INSCHRIJFBUTTON

Jonger Oranje Held

  SPREEKBEURTPAKKET

  Vertel je klas over Jonger Oranje. Vraag het Jonger Oranje spreekbeurtpakket aan. Laat je ons wel even weten hoe het is gegaan?

  Jonger _Oranje _Spreekbeurt

  VIDEO'S JONGER ORANJE

  Videoverslag Jonger Oranje - PSV

  YT1

  JO Masterclass met Juventus bij FC Den Bosch

  YT2

  Jonger Oranje Talentendag met FC Volendam

  YT4