Anthony van Dongen

Vanaf de start in 2007 hebben ongeveer 50 spelers via Jonger Oranje de echte overstap gemaakt naar een profclub. Zij zijn een stap dichter bij het vervullen van hun droom: profvoetballer worden. Daarnaast zijn nog tientallen spelers op stage geweest bij een profclub. Bekijk op deze pagine welke spelers vanaf nu door het leven gaan als 'Jonger Oranje held'. Ben jij de volgende?

ANTHONY VAN DONGEN

Anthony van Dongen is één van de eerste spelers die via Jonger Oranje terecht is gekomen bij een profclub. In 2008 deed Anthony van Dongen mee aan de Jonger Oranje Talentendag in Noord-Holland en werd daar gescout door AZ Alkmaar. De middenvelder speelde enkele seizoenen in de jeugdopleiding van de Alkmaarders.

Momenteel komt Anthony van Dongen uit voor AFC B1. Nog altijd is zijn favoriete voetballer Ronaldinho, die jarenlang schitterde bij zijn favoriete club FC Barcelona. Met veel plezier nam Anthony van Dongen deel aan de Jonger Oranje Talentendagen. Naast het hebben van plezier vond hij het erg leuk en spannend!

PROFIEL ANTHONY VAN DONGENAnthony Van Dongen

Naam Anthony van Dongen
Geboortedatum 12-08-1998
Woonplaats Zaandam
Gescout door AZ Alkmaar
Speelt nu bij AFC
Positie Middenvelder
Veldpositie Centraal
Favoriete club FC Barcelona
Idool Ronaldinho
Grootste voetbaldroom Profvoetballer worden!
Jonger Oranje is.. Leuk, spannend en veel plezier!

 

"Wil jij net als Anthony van Dongen via Jonger Oranje de stap maken naar een profclub? Doe dan direct mee aan de Talentendagen!"