Ashraf El Mahdioui

Vanaf de start in 2007 hebben ongeveer 50 spelers via Jonger Oranje de echte overstap gemaakt naar een profclub. Zij zijn een stap dichter bij het vervullen van hun droom: profvoetballer worden. Daarnaast zijn nog tientallen spelers op stage geweest bij een profclub. Bekijk op deze pagine welke spelers vanaf nu door het leven gaan als 'Jonger Oranje held'. Ben jij de volgende?

ASHRAF EL MAHDIOUI

Ashraf El Mahdioui is één van de Jonger Oranje helden die je in de gaten moet houden! In het seizoen 2013/'14 werd hij namelijk verkozen tot Talent van de Toekomst bij Ajax, dat betekent dat Ashraf de beste speler was van de jeugdopleiding! Bij Jonger Oranje werd Ashraf El Mahdioui gescout door AZ Alkmaar, maar kwam destijds nog wat fysiek te kort. Bij Zeeburgia groeide Ashraf El Mahdioui en tekende hij bij de Amsterdammers.

Ashraf El Mahdioui maakt zijn minuten bij Ajax A1, maar kijkt al vooruit. "Ik wil dit jaar nog mijn debuut gaan maken in Jong Ajax om zo ook te laten zien wat ik in huis heb. De trainers overtuigen bij Jong Ajax, zodat ze daar niet meer om me heen kunnen. Ik bekijk het stap voor stap. Dit seizoen Jong Ajax, en dan uiteindelijk Frank de Boer zien te overtuigen."

PROFIEL ASHRAF EL MAHDIOUI

Naam Ashraf El Mahdioui
Geboortedatum 21-07-2004
Woonplaats Alphen a/d Rijn
Gescout door AZ Alkmaar
Speelt nu bij Ajax
Positie Middenvelder
Veldpositie Centraal
Favoriete club FC Barcelona
Idool Lionel Messi
Grootste voetbaldroom Dat ik ooit in het Nederlands elftal mag spelen.
Jonger Oranje is.. In één woord SUPER!!!! Je krijgt de kans om ook door andere prof clubs gezien te worden.

 

"Wil jij net als Nassef Chourak via Jonger Oranje de stap maken naar een profclub? Doe dan direct mee aan de Talentendagen!"