01/05/2019: JO Talentendag Keepers - DSVP - ADO Den Haag

JOKeeperstalentendagen

Vanaf het seizoen 2018/'19 zal de naam Jonger Oranje KeeperzClass veranderen in Jonger Oranje Keeperstalentendagen. Niet alleen de naam verandert, ook de inhoud en opzet is gewijzigd. Alle enthousiaste keepers van Nederland tussen 6 en 18 jaar zullen een nog betere training krijgen dan voorgaande jaren. Jonger Oranje heeft met de meest gerenommeerde keepersscholen van Nederland een samenwerking gesloten. Naast de geweldige leerzame dag kunnen alle jonge doelmannen ook weer gescout worden door de aanwezige profclubs en natuurlijk voor Jonger Oranje. Het komende seizoen staan er 8 Jonger Oranje Keeperstalentendagen op het programma.

De keepersscholen waar Jonger Oranje een verbintenis mee heeft gesloten zijn:

 • Keepersworld.nl van Mark van Stipriaan
 • Keepersschool Arjan van der Kaaij
 • Keepersuniversity van Michel Veurink
 • Challenge Arena van Maurice Bouten

Er volgt nog een datum en locatie voor de regio Limburg.

Het programma van een Jonger Oranje Keeperstalentendag:
09.45 uur - Aanmelden keepers in de kleedkamers
10.30 uur - Start programma
12.30 uur - Pauze (lunch niet inbegrepen)
13.15 uur - Hervatting programma
14.30 uur - Bekendmaking keepers voor Jonger Oranje Regioselecties*
15.15 uur - Einde Jonger Oranje Keeperstalentendag

* Tijdens elke JO Keeperstalentendag worden per leeftijdscategorie meerdere keepers geselecteerd voor de Jonger Oranje Finals

Bij de prijs (€31,95) zit inbegrepen:

 • Certificaat van deelname
 • Deelname Jonger Oranje Finals**
 • Wedstrijd(en) tegen profclub(s)**

** Alleen van toepassing als betreffende deelnemer tijdens de Jonger Oranje activiteit geselecteerd wordt door de profscouts en een ronde verder gaat.

"WIL JE GETRAIND WORDEN DOOR PROFESSIONELE KEEPERSTRAINERS? BEKIJK SNEL ALLE DATA EN LOCATIES!"

Hierbij introduceren wij de nieuwe samenwerkingspartners:

Keepersworld.nl – Mark van Stipriaan

Vrijdag 26 oktober 2018 - Kolping Boys, Alkmaar
Vrijdag 22 februari 2019 - Fortuna Wormerveer, Wormerveer

Eigenaar Mark van Stipriaan is met zijn Keepersworld.nl reeds jaren aan Jonger Oranje verbonden. Mark was in Noord-Holland al verantwoordelijk voor de invulling van het keepersprogramma tijdens de JO Talentendagen. Keepersworld.nl werkt alleen met gediplomeerde, professionele keeperstrainers. Naast de eigen activiteiten die het gehele seizoen in Alkmaar plaatsvinden (keepersschool, -clinics, -kampen en -dagen) hebben Mark en zijn team een samenwerking met AZ en AFC ’34. Mark en één van zijn keeperstrainers zijn o.a. keepersscouts bij AZ en verzorgen de keeperstraining bij AFC ’34.

Keepersschool Van der Kaay – Arjan van der Kaay

Donderdag 28 februari 2019 - VDL Maassluis, Maassluis
Woensdag 1 mei 2019 - RKDEO, Nootdorp

Arjan van der Kaay richtte in 2013 zijn eigen keepersschool Van der Kaay op in Vlaardingen. En met succes! De oud profkeeper (Sparta Rotterdam en ADO Den Haag) werkt met zijn keepersschool op twee locaties in Zuid-Holland, te weten bij FC ’s-Gravenzande en VDL Maassluis. Daarnaast is Arjan werkzaam als keeperstrainer bij de jeugd van Feyenoord waar hij tevens keepersscout is.

Keepersuniversity – Michel Veurink

Donderdag 21 februari 2019 - MSC Meppel, Meppel
Woensdag 27 februari 2019 - DVS '33, Ermelo

Michel Veurink heeft zijn kennis opgedaan als keeper onder meer bij FC Twente en Heracles Almelo. Na zijn actieve carrière is Michel verder gegaan als keeperstrainer bij diverse verenigingen. Inmiddels is Michel full time keeperstrainer waardoor hij zijn passie kan voortbrengen bij de keepers die hij traint. De ambitie van Michel is dat alle keepers gelang zijn/haar eigen niveau er alles uit halen. Met zijn grote groep aan topkeeperstrainers zal Michel met Keepersuniversity meerdere JO Keeperstalentendagen verzorgen in midden en oost-Nederland.

Challenge Arena – Maurice Bouten

Vrijdag 3 mei 2019 - FC Engelen, Den Bosch

Challenge Arena is een professionele sportorganisatie die keeperstrainingen, -clinics, -events en overige specifiek op keepers gerichte sportieve mogelijkheden organiseert. De gepassioneerde eigenaar Maurice Bouten (ex-keeper VVV-Venlo) is tevens jeugdkeeperstrainer van de Venlose eredivisieclub. De Challenge Arena werkt volgens het zelf ontwikkelde ‘Keepers Totaal Concept’ wat is gebaseerd op de drie pijlers: het fysieke, mentale en teamaspect. Maurice en zijn professionele keeperstrainers zullen de Jonger Oranje Keeperstalentendag bij FC Engelen voor hun rekening nemen.

"LIJKT HET JE LEUK OM MEE TE DOEN AAN EEN JO KEEPERSTALENTENDAG? SCHRIJF JE DAN DIRECT IN!"

Jonger Oranje held:

  Spreekbeurtpakket

  Vertel je klas over Jonger Oranje. Vraag het Jonger Oranje spreekbeurtpakket aan. Laat je ons wel even weten hoe het is gegaan?

  Jonger _Oranje _Spreekbeurt