02/05/2019: International - Fortuna Wormerveer - Engelse topclubs

JO International

Kevin de Bruyne, Romelu Lukaku en Mesut Özil. Smaakmakers in de Engelse Premier League. Wie droomt er nou niet van een soortgelijke carrière? Allemaal begonnen bij een kleinere club, daarna gescout door een topclub en inmiddels wekelijks aan het uitblinken bij respectievelijk Manchester City, Manchester United en Arsenal. Op donderdag 2 en vrijdag 3 mei is het jouw beurt om ontdekt te worden door een Engelse topclub tijdens Jonger Oranje International!

Met Jonger Oranje International willen we jouw grote droom uit laten komen: ontdekt worden door een Engelse topclub! Daarom komen Nederlandse scouts van de topclubs uit Manchester en Londen naar Fortuna Wormerveer om te kijken wie het in zich heeft om het ooit te schoppen tot hét voetbalwalhalla van de wereld. Tijdens Jonger Oranje International werken de spelers een groot 4 tegen 4 toernooi af, waarbij iedereen goed bekeken en beoordeeld kan worden door het grote aantal wedstrijden. De keepers krijgen een clinic gegeven door professionele keeperstrainers.

Jonger Oranje International is voor spelers en keepers uit de geboortejaren 2001 t/m 2006 (do 2 mei) en 2007 t/m 2013 (vr 3 mei). Lid zijn van een voetbalclub is niet nodig. LET OP! Er is slechts plek voor 168 spelers en 32 keepers. Na afloop worden door de scouts per leeftijdscategorie de Jonger Oranje Regioselecties "Zaanstad" bekendgemaakt. Zij gaan meedoen aan de Jonger Oranje Finals.

Het programma van Jonger Oranje International:
09.45 uur - Aanmelden spelers en keepers in de kleedkamers
10.30 uur - Start programma 4 tegen 4 toernooi en JO KeeperzClass
12.30 uur - Pauze 4 tegen 4 toernooi en JO KeeperzClass (lunch niet inbegrepen)
13.15 uur - Hervatting 4 tegen 4 toernooi en JO KeeperzClass
14.30 uur - Bekendmaking Jonger Oranje Regioselecties
15.15 uur - Einde Jonger Oranje International

Bij de prijs (€36,50) zit inbegrepen:

  • Kans op een profstage
  • Deelname Jonger Oranje Finals*
  • Wedstrijd(en) tegen profclub(s)*

* Alleen van toepassing als betreffende deelnemer tijdens Jonger Oranje International geselecteerd wordt door de scouts en een ronde verder gaat.

"LIJKT HET JE LEUK OM MEE TE DOEN AAN JONGER ORANJE INTERNATIONAL? SCHRIJF JE DAN DIRECT IN!"

Jayden Inschrijfnbutton

Jonger Oranje held:

    Spreekbeurtpakket

    Vertel je klas over Jonger Oranje. Vraag het Jonger Oranje spreekbeurtpakket aan. Laat je ons wel even weten hoe het is gegaan?

    Jonger _Oranje _Spreekbeurt