06/10/2019: Voorbereidingstraining - Voetbalschool Zaanpro

Groepsfoto TIC

In aanloop naar de Jonger Oranje Talentendagen vinden de Jonger Oranje 'Voorbereidingstrainingen' plaats. Speciaal voor alle deelnemers aan de Jonger Oranje Talentendagen zal Jonger Oranje in samenwerking met professionele voetbalscholen de talentjes klaarstomen voor hun deelname.

Tijdens de JO Voorbereidingstraining zullen de spelers vernemen waar de scouts tijdens de JO Talentendag op letten, maar krijgen ze vooral een extra portie techniektraining van de voetbalschool. De JO Voorbereidingstraining past geheel binnen de gedachten van Jonger Oranje om alle jonge spelers te helpen in hun ontwikkeling en alles uit hun talent te halen om uiteindelijk misschien hun droom te vervullen: profvoetballer worden. Het is de bedoeling dat er voorafgaand aan alle 40 JO Talentendagen in Nederland een JO Voorbereidingstraining wordt aangeboden.

Wat houdt de Jonger Oranje Voorbereidingstraining (JOV) in:

 • Professionele training o.l.v. gediplomeerde trainers van een voetbalschool (door Jonger Oranje gescout)
 • Tips waar de scouts op letten tijdens de JO Talentendag
 • De JOV kost € 14,95 per persoon
 • De JOV is alleen voor spelers (sommige locaties ook voor keepers)
 • De JOV duurt 60-75 minuten

__________________________________________________________________________________________________________________________

Voetbalschool Zaanpro

Voetbalschool Zaanpro - Fortuna Wormerveer, SDZ (beiden junioren) en Kras Stadion (pupillen)

Voor de deelnemers aan de Jonger Oranje Talentendagen bij Fortuna Wormerveer, SDZ en Kras Stadion zal Jonger Oranje in samenwerking met Voetbalschool Zaanpro, onder leiding van ex-profvoetballers Miel Mans (AZ) en Misha Salden (FC Volendam), een speciale training verzorgen zodat iedereen straks optimaal kan presteren.

Datum: zondag 6 oktober 2019
Tijd: 12:00 - 16:00 uur (exacte tijd volgt nog)
Wie: spelers geboren van 2002 t/m 2014
Locatie: HVZ, Zuiderweg 72g, 1456 NH Wijdewormer

Schrijf je hier in voor de JO Voorbereidingstraining met Voetbalschool Zaanpro

QUINTEN-INSCHRIJFBUTTON

Jonger Oranje held:

  Spreekbeurtpakket

  Vertel je klas over Jonger Oranje. Vraag het Jonger Oranje spreekbeurtpakket aan. Laat je ons wel even weten hoe het is gegaan?

  Jonger _Oranje _Spreekbeurt