19/02/2020: Voorbereidingstraining - Future Talent Academy

In aanloop naar de Jonger Oranje Talentendagen vinden de Jonger Oranje 'Voorbereidingstrainingen' plaats. Speciaal voor alle deelnemers aan de Jonger Oranje Talentendagen zal Jonger Oranje in samenwerking met professionele voetbalscholen de talentjes klaarstomen voor hun deelname.

Groepsfoto TIC

Tijdens de JO Voorbereidingstraining zullen de spelers vernemen waar de scouts tijdens de JO Talentendag op letten, maar krijgen ze vooral een extra portie techniektraining van de voetbalschool. De JO Voorbereidingstraining past geheel binnen de gedachten van Jonger Oranje om alle jonge spelers te helpen in hun ontwikkeling en alles uit hun talent te halen om uiteindelijk misschien hun droom te vervullen: profvoetballer worden. Het is de bedoeling dat er voorafgaand aan alle 40 JO Talentendagen in Nederland een JO Voorbereidingstraining wordt aangeboden.

Wat houdt de Jonger Oranje Voorbereidingstraining (JOV) in:

 • Professionele training o.l.v. gediplomeerde trainers van een voetbalschool (door Jonger Oranje gescout)
 • Tips waar de scouts op letten tijdens de JO Talentendag
 • De JOV kost € 14,95 per persoon
 • De JOV is alleen voor spelers (sommige locaties ook voor keepers)
 • De JOV duurt 60-75 minuten

__________________________________________________________________________________________________________________________

Future Talent Academy - Excelsior Maassluis en VDL Maassluis (pupillen en junioren)

Fta -footerVoor de deelnemers aan de Jonger Oranje Talentendagen bij Excelsior Maassluis en VDL Maassluis zal Jonger Oranje in samenwerking met Future Talent Academy, onder leiding van (ex-)BVO jeugdtrainers en oud-voetballers, een speciale training verzorgen zodat iedereen straks optimaal kan presteren.

Datum: woensdag 19 februari 2020
Aanvang: 15.00 - 16.15 uur
Aanwezig: 14.45 uur
Wie: spelers geboren van 2002 t/m 2014
Locatie: Alexandria ’66, Leningradweg 50, 3066 SH Rotterdam

Schrijf je hier in voor de JO Voorbereidingstraining met Future Talent Academy

QUINTEN-INSCHRIJFBUTTON

Jonger Oranje held:

  Spreekbeurtpakket

  Vertel je klas over Jonger Oranje. Vraag het Jonger Oranje spreekbeurtpakket aan. Laat je ons wel even weten hoe het is gegaan?

  Jonger _Oranje _Spreekbeurt