26/05/2019: JO Talentendag Meisjes - SC Monster - ADO Vrouwen

Slider Fiep _RED

Zijn Lieke Martens, Vivianne Miedema en Shanice van de Sanden jouw grote idolen? Wil je net zo goed voetballen als deze Oranje Vrouwen en hoop je ook profspeelster te worden? Speciaal voor jou organiseert Jonger Oranje exclusieve Jonger Oranje Talentendagen alleen voor meisjes. Samen met andere voetbalmeiden speel je de hele dag wedstrijdjes, beleef je een plezierige en leerzame voetbaldag en natuurlijk maak je kans om gescout te worden.

JO Talentendag Meisjes: Agenda

In het seizoen 2018/2019 kun je meedoen aan één of meerdere Jonger Oranje Talentendagen exclusief voor meisjes. Jonger Oranje werkt namelijk samen met ADO Den Haag en VVK/Telstar. In november vond de eerste editie plaats met VVK/Telstar plaats en alle aanwezige meisjes beleefden in het Telstar Stadion een geweldige voetbaldag. Ook de komende edities zullen weer één groot voetbalfeest worden met de aanwezige speelsters van de clubs.

 • Zondag 7 april 2019 - Het Rabobank IJmond Stadion - VVK/Telstar
 • Zondag 26 mei 2019 - Sportclub Monster - ADO Den Haag Vrouwen

"LIJKT HET JE LEUK OM MEE TE DOEN AAN DE JONGER ORANJE TALENTENDAG MEISJES? SCHRIJF JE DAN DIRECT IN!"

JO Talentendag Meisjes: Programma

Zoals hierboven aangegeven staan bij de Jonger Oranje Talentendagen plezier, vriendschap en talent(ontwikkeling) centraal. Jonger Oranje helpt jou om een nóg betere voetbalster te worden en laat jou een fantastische voetbaldag beleven met de speelsters van ADO Den Haag en VVK/Telstar. Je leert snel je teamgenootjes kennen en samen voetbal je lekker de hele dag wedstrijdjes tijdens het grote 4 tegen 4 toernooi. Aan het einde van de dag worden de winnaars van elke poule door de speelsters gehuldigd op het mooie Jonger Oranje podium! Na afloop is er natuurlijk de mogelijkheid om met je heldin(nen) op de foto te gaan én een handtekening te scoren!

09.45 uur - Aanmelden speelsters en keepsters in de kleedkamers
10.30 uur - Start programma
12.30 uur - Pauze (lunch niet inbegrepen)
13.15 uur - Hervatting programma
14.30 uur - Bekendmaking Jonger Oranje Regioselecties* en huldiging winnaars
15.15 uur - Einde Jonger Oranje Talentendag Meisjes

Bij de prijs (€26,95) zit inbegrepen:

 • Certificaat van deelname
 • GOAL! magazine
 • Deelname vervolgactiviteit*

* Alleen van toepassing als je door de speelsters van ADO Den Haag of VVK/Telstar geselecteerd wordt

JO Talentendag Meisjes: regioselecties

Naast een plezierige voetbaldag hoop je natuurlijk geselecteerd te worden. Tijdens de Jonger Oranje Talentendag Meisjes selecteren de speelsters van de profclubs een aantal speelsters en keepsters voor de Jonger Oranje Regioselecties. Je bent tijdens het 4 tegen 4 toernooi door de speelsters te herkennen aan een gekleurd hesje met nummer. Daarbij hanteren we onderstaande indeling met tussen haakjes het aantal speelsters en keepersters dat wordt geselecteerd voor de vervolgactiviteit.

O15: 2005 en 2006 (12 speelsters + 1 keepster)
O13: 2007 en 2008 (9 speelsters + 1 keepster)
O11: 2009, 2010 en 2011 (9 speelsters + 1 keepster)

De vervolgactiviteit kan inhouden: een clinic o.l.v. de speelsters of een voorwedstrijd in het stadion.

"WIL JE BEKEKEN WORDEN DOOR SPEELSTERS VAN EEN EREDIVISIE VROUWEN CLUB? DOE MEE MET JONGER ORANJE!"

Jonger Oranje held:

  Spreekbeurtpakket

  Vertel je klas over Jonger Oranje. Vraag het Jonger Oranje spreekbeurtpakket aan. Laat je ons wel even weten hoe het is gegaan?

  Jonger _Oranje _Spreekbeurt