27/02/2020: Talentendag - DVS '33 - Vitesse

HEADER_TALENTENDAG

Profvoetballer worden is jouw grote droom. Je ziet jezelf al schitteren in grote stadions terwijl duizenden uitzinnige fans je naam scanderen. Iedere wedstrijd weer hoop je ontdekt te worden. Wanneer staat er nu eens een scout langs de lijn?

Tot het zover is wil je zoveel mogelijk voetballen en trainen. Tijdens de schoolvakanties stuiter je door het huis. Je ouders weten soms ook niet meer wat ze met al jouw energie aan moeten...

Via een unieke samenwerking met maar liefst 12 profclubs helpt Jonger Oranje jouw droom te verwezenlijken! Maar plezier en vriendschap vinden we net zo belangrijk. Jonger Oranje werkt als enige met 7 garanties die alle deelnemers een geweldige voetbalbelevenis bezorgen!

JO Talentendag: Programma

Zoals hierboven aangegeven staan bij de Jonger Oranje Talentendagen plezier, vriendschap en talent(ontwikkeling) centraal. Jonger Oranje helpt jou om een nóg betere voetballer te worden en laat jou een fantastische voetbaldag beleven onder toeziend oog van scouts van profclubs. Je leert snel je teamgenootjes kennen en samen voetbal je lekker de hele dag wedstrijdjes tijdens het grote 4 tegen 4 toernooi. Aan het einde van de dag worden de winnaars van elke poule gehuldigd op het mooie Jonger Oranje podium!

09.45 uur - Aanmelden spelers in de kleedkamers
10.30 uur - Start programma
12.30 uur - Pauze (lunch niet inbegrepen)
13.15 uur - Hervatting programma
14.30 uur - Bekendmaking Jonger Oranje Regioselecties (en huldiging winnaars 4 tegen 4 toernooi)*
15.15 uur - Einde Jonger Oranje Talentendag

Bij de prijs (€26,95) zit inbegrepen:

  • Certificaat van deelname*
  • Deelname Jonger Oranje Finals**
  • Wedstrijd(en) tegen profclub(s)**

* Alleen van toepassing voor pupillen (2008-2014)
** Alleen van toepassing als je geselecteerd wordt voor de Jonger Oranje Regioselectie en een ronde verder gaat

"LIJKT HET JE LEUK OM MEE TE DOEN AAN DE JONGER ORANJE TALENTENDAG? SCHRIJF JE DAN DIRECT IN!"

JO Talentendag: regioselecties

Naast een plezierige voetbaldag hoop je natuurlijk geselecteerd te worden. Tijdens de Jonger Oranje Talentendag selecteren de scouts van de profclubs een aantal spelers voor de Jonger Oranje Regioselecties. Je bent tijdens het 4 tegen 4 toernooi door de scouts te herkennen aan een gekleurd hesje met nummer. Daarbij hanteren we onderstaande indeling met tussen haakjes het aantal dat wordt geselecteerd.

Onder 9: 2012, 2013 en 2014 (9 spelers)
Onder 11: 2010 en 2011 (9 spelers)
Onder 13: 2008 en 2009 (12 spelers)
Onder 15: 2006 en 2007 (12 spelers)
Onder 17: 2004 en 2005 (12 spelers)
Onder 19: 2002 en 2003 (12 spelers)

Naast een selectie voor de Jonger Oranje Regioselectie maak je kans op een stage bij één van de profclubs. Bij interesse zullen de profclubs altijd persoonlijk contact met je ouder(s)/verzorger(s) opnemen. Inmiddels zijn al ruim 125 spelers je voorgegaan door via Jonger Oranje bij een profclub terecht te komen. Bekijk ze allemaal in onze 'eregalerij'.

JO Talentendag: finals

Als je geselecteerd wordt voor een Jonger Oranje Regioselectie ga je door naar de Jonger Oranje Finals! Tijdens dit grote voetbalfeest in een weekend van juni 2020 bij Fortuna Wormerveer strijden alle geselecteerde Jonger Oranje Regioselecties tegen elkaar om het 'Nederlands Kampioenschap'. Het winnende team wordt gehuldigd en krijgt uit handen van een Jonger Oranje held (bijv. Kaj Sierhuis) de mooie Jonger Oranje bokaal!

Voor de Jonger Oranje Finals worden alle scouts van de meewerkende profclubs van Jonger Oranje uitgenodigd om op zoek te gaan naar de officiële Jonger Oranje teams voor het seizoen 2020/2021. Als je daarvoor geselecteerd wordt, speel je het volgende seizoen minimaal één oefenwedstrijd tegen een profclub. Een unieke ervaring!

JO Talentendag: kalender

Tijdens elke vakantieperiode is het voor jou mogelijk om mee te doen aan één of meerdere Jonger Oranje Talentendagen. De Jonger Oranje karavaan reist namelijk door heel Nederland en is ook bij jou in de buurt!

"WIL JE KANS MAKEN OM GESCOUT TE WORDEN DOOR EEN PROFCLUB? BEKIJK HIER DE JONGER ORANJE KALENDER!"

QUINTEN-INSCHRIJFBUTTON

Jonger Oranje held:

    Spreekbeurtpakket

    Vertel je klas over Jonger Oranje. Vraag het Jonger Oranje spreekbeurtpakket aan. Laat je ons wel even weten hoe het is gegaan?

    Jonger _Oranje _Spreekbeurt