28/12/2017: JO Talentendag Zaal - Sporthallen Zuid, Amsterdam - AZ Alkmaar

Slider Zaalvoetbal

In de kerstvakantie vinden er maar liefst vier Jonger Oranje Talentendagen plaats in de zaal. Zowel jongens als meisjes - geboren van 2006 t/m 2012 - kunnen hun techniek en andere voetbalkwaliteiten laten zien aan de scouts van profclubs.

Jonger Oranje kent geen winterstop

Terwijl het buiten steeds kouder wordt en het voetbal in de wintstop stil ligt, gaat Jonger Oranje lekker naar binnen om door te voetballen! De Jonger Oranje karavaan reist namelijk langs zalen van topniveau, zoals onder andere de Topsportcentra van Rotterdam en Almere. Ook vindt de eerste Jonger Oranje Talentendag in samenwerking met AZ plaats, namelijk naast het Olympisch Stadion in Sporthallen Zuid.

'DE JO TALENTENDAGEN IN DE ZAAL ZIJN ALLEEN VOOR SPELERS, HELAAS KUNNEN KEEPERS NIET DEELNEMEN'

Tijdens de JO Talentendag doe je sportieve kleding aan waarin je het beste kunt presteren! Let op: we spelen in de zaal, dus doe de juiste (zaal)schoenen aan! Je krijgt van ons een hesje met een nummer. Dit hesje blijf je de gehele dag aanhouden. Het nummer komt namelijk overeen met de lijsten van de scouts.

De deelnemers zijn ingedeeld op basis van de onderstaande leeftijdscategorieën. Deze indeling wordt gehanteerd omdat we op zoek zijn naar de Jonger Oranje teams voor het seizoen 2018/ ’19.

Onder 9: 2010 t/m 2012
Onder 11: 2008 en 2009
Onder 13: 2006 en 2007

"LIJKT HET JE LEUK OM MEE TE DOEN AAN DE JONGER ORANJE TALENTENDAG ZAAL? SCHRIJF JE DAN DIRECT IN!"

JO Talentendag Zaal: Programma

Bij de Jonger Oranje Talentendagen in de zaal staat plezier, vriendschap en talent centraal. Deelname kost slechts € 24,95. Dit evenement is alleen beschikbaar voor spelers. Tijdens het dagdeel wordt lekker gevoetbald en aan het einde van de dag worden de geselecteerden per leeftijdscategorie gehuldigd op het mooie Jonger Oranje podium!

Het programma van een Jonger Oranje Talentendag ziet er - onder voorbehoud - als volgt uit:
09.15 uur - Aanmelden in de kleedkamers
10.00 uur - Start programma O9 & O11
12.30 uur - Uitreiking en bekendmaking selecties
12.45 uur - Einde JO Talentendag

13.15 uur - Aanmelden in de kleedkamers
14.00 uur - Start programma O13
16.30 uur - Uitreiking en bekendmaking selecties
16.45 uur - Einde JO Talentendag

Bij de prijs (€24,95) zit het volgende inbegrepen:

  • GOAL! magazine
  • Jonger Oranje magazine
  • Certificaat van deelname
  • Deelname Jonger Oranje Finals (veldvoetbal)*

* Alleen van toepassing als betreffende deelnemer tijdens de Jonger Oranje activiteit geselecteerd wordt door de profscouts en een ronde verder gaat.

Jayden Inschrijfnbutton

 

Jonger Oranje held:

    Spreekbeurtpakket

    Vertel je klas over Jonger Oranje. Vraag het Jonger Oranje spreekbeurtpakket aan. Laat je ons wel even weten hoe het is gegaan?

    Jonger _Oranje _Spreekbeurt