31/08-01-02/09/2021: Robey Academy - FC Engelen

Liefde voor het mooiste spel op aarde: dat is waar het bij de Robey Academy bij FC Engelen in Den Bosch om draait. Drie dagen lang ademt alles om je heen voetbal. Onder leiding van een professionele voetbalschool beleef je een onvergetelijke driedaagse waar zowel kwaliteit als plezier voorop staan.

Tijdens de Robey Academy staat elke dag een ander voetbalthema centraal. Gehuld in je eigen gepersonaliseerde Robey tenue (shirt, broekje en kousen) krijg je een reeks uitdagende, leuke en leerzame oefeningen voorgeschoteld en train je als een echte prof. Je leert kappen en draaien volgens de Coerver-methode, je traint met verschillende ballen (differentieel leren) en legt ouderwetse circuittrainingen af.

Robey Logo VierkantWat kan je verwachten?

-      Je eigen Robey tenue (met naam en rugnummer)
-      Begeleiding van gediplomeerde trainers van een professionele voetbalschool
-      Lunch, drinken en gezonde tussendoortjes
-      Gepersonaliseerd Robey Academy certificaat
-      Kans op leuke voetbalprijzen (o.a. trainingspakken en wedstrijdtickets) 

Datum en locatie

De Robey Academy vindt plaats op dinsdag, woensdag en donderdag van 10.00 uur tot 15.00 uur op de volgende datum en locatie:

FC Engelen (31-08-2021 / 02-09-2021)
Engelerpark 10, 5221 AM 's-Hertogenbosch

De Robey Academy is voor spelers en keepers uit de geboortejaren 2004 t/m 2014. Deelname kost 149,95 euro inclusief Robey tenue met bedrukking en elke dag lunch, drinken en gezonde tussendoortjes.

Schrijf je in voor de Robey Academy bij FC Engelen in Den Bosch!

Inschrijfbutton RT

Jonger Oranje held:

    Spreekbeurtpakket

    Vertel je klas over Jonger Oranje. Vraag het Jonger Oranje spreekbeurtpakket aan. Laat je ons wel even weten hoe het is gegaan?

    Jonger _Oranje _Spreekbeurt