Jonger Oranje O17 en O19 hebben dinsdagavond geoefend tegen FC Volendam. Op het sportcomplex van Fortuna Wormerveer trapte beide teams tegelijkertijd af. Op het hoofdveld wist JO O17 de Volendammers te verrassen, JO O19 moest zijn meerdere erkennen in de Jupiler League-club.

Om 19.00 uur werd voor de tribune afgetrapt tussen Jonger Oranje O17 en FC Volendam. In de beginfase waren beide teams aan elkaar gewaagd, maar Jonger Oranje nam het heft steeds meer in handen. Dat leidde ook tot twee uitstekende treffers! Met een 2-0 voorsprong werd de tweede helft hervat. Bij JO O17 vloeiden de krachten langzaam weg, maar werd mede dankzij de prima coaching van Mike ter Hofstede tot het einde voor de volle 100% gestreden. FC Volendam scoorde tweemaal, net als onze jongens. Een prachtige 4-2 overwinning!

Op het tweede kunstgrasveld was het de beurt aan de oudste talentengroep. Na een succesvolle wedstrijd in stadion De Koel van VVV-Venlo was het nu de beurt om te oefenen tegen de Volendammers. De fysiek sterke bezoekers bleken uiteindelijk een maatje te groot. De uitstekende wedstrijdleiding zag na 90 minuten een moegestreden JO O19, dat zich dapper heeft geweerd tegen het voetballend betere FC Volendam. Een mooie ervaring die de spelers meenemen richting hun eigen club.