Informatie Jonger Oranje Finals 2016/2017

De Jonger Oranje Talentendagen voor het seizoen 2016/'17 zitten erop en dus kunnen de geselecteerden zich gaan opmaken voor de Jonger Oranje Finals op vrijdag 16 (O15/O17/O19), zaterdag 17 (O9/O11) en zondag 18 juni (O13). Alle JO Regioselecties zullen tegen elkaar strijden onder het oog van alle meewerkende profclubs. Tijdens de JO Finals zullen de scouts op zoek gaan naar Jonger Oranje O9, O11, O13, O15, O17 en O19 voor het seizoen 2017/'18.

Jonger Oranje Header

Vrijdag 16 juni - O15, O17 en O19

Op vrijdag 16 juni is het de eer aan de deelnemers van O15, O17 en O19 om hun JO Finals te spelen. De oudste leeftijdsgroepen spelen bij Fortuna Wormerveer aan het einde van de middag en begin van de avond. De talenten dienen zich tussen 15.00 - 15.15 uur te melden. Zorg dat je op tijd bent! De JO Finals is van 16.00 - 21.00 uur, waarbij direct na afloop de huldiging plaatsvindt en Jonger Oranje O15, O17 en O19 bekendgemaakt wordt door de scouts van de meewerkende profclubs.

BEKIJK HET WEDSTRIJDSCHEMA O15, O17 en O19

PLATTEGROND JO FINALS O15-O17-O19

Zaterdag 17 juni - O9 en O11

Op zaterdag 17 juni trappen de spelers van O9 hun JO Finals af. De jongste leeftijdsgroep speelt bij Fortuna Wormerveer in de ochtend. De talenten dienen zich tussen 8.30 - 8.45 uur te melden in hun kleedkamer. Zorg dat je op tijd bent! De JO Finals is van 9.30 - 12.45 uur, waarbij direct na afloop de huldiging plaatsvindt en Jonger Oranje O9 bekendgemaakt wordt door de scouts van de meewerkende profclubs.

De spelers van O11 dienen zich tussen 12.30 - 12.45 uur te melden in hun kleedkamer. Zorg dat je op tijd bent! De JO Finals is van 13.30 - 16.45 uur, waarbij direct na afloop de huldiging plaatsvindt en Jonger Oranje O11 bekendgemaakt wordt door de scouts van de meewerkende profclubs.

BEKIJK HET WEDSTRIJDSCHEMA O9

BEKIJK HET WEDSTRIJDSCHEMA O11

PLATTEGROND JO FINALS O9-O11

Zondag 18 juni - O13

Op de derde dag van de JO Finals is het de beurt aan de JO Regioselecties van O13. Spelers moeten zich tussen 8.30 - 8.45 uur melden in de kleedkamers. Zorg dat je op tijd bent! De JO Finals is van 9.30 - 16.30 uur, waarbij direct na afloop de huldiging plaatsvindt en Jonger Oranje O13 bekendgemaakt wordt door de scouts van de meewerkende profclubs.

BEKIJK HET WEDSTRIJDSCHEMA O13

PLATTEGROND JO FINALS O13

Jonger Oranje kernwaarden

Wij kunnen het niet vaak genoeg benadrukken dat plezier en vriendschap bij Jonger Oranje voorop staan. Wij zijn ervan overtuigd dat als je plezier hebt alles beter lukt. Tijdens de Jonger Oranje Talentendagen en ook tijdens deze JO Finals doen wij er alles aan om alle kinderen zoveel mogelijk plezier te bieden. Natuurlijk begrijpen wij dat het superspannend is dat je gescout kunt worden door de aanwezige profclubs die met ons samenwerken maar laat dit niet overheersen. Geniet er vooral van dat je al in de JO Finals zit. Dat is echt al een geweldige prestatie.

Meerdere malen geselecteerd

Ben jij dit seizoen geselecteerd voor meerdere JO Regioselecties, dan kun jij jouw voorkeur voor maandag 12 juni doorgeven bij welk team je wil spelen. Mocht je dat niet voor die tijd doen, dan zullen wij jouw team bepalen.

Aanmelden

De deelnemers aan de JO Finals van O9, O11 en O13 kunnen zich aanmelden in de kleedkamers bij Fortuna Wormerveer. Aan het begin van het sportcomplex hangen de indelingen, die ook in onderstaande link zijn toegevoegd. In de kleedkamer - JO Regioselecties staan ook op de deuren – krijg je jouw eigen regioshirt uitgereikt van de begeleider.

KLEEDKAMERINDELING O9, O11 en O13

Bij de JO Finals van O15, O17 en O19 wordt aangemeld op het veld: O15 op het hoofdveld (A), O17 op het kunstgrasveld (B) en O19 op het grasveld (C).

Locatie

SV Fortuna Wormerveer
Esdoornlaan 75
1521 EC Wormerveer

Kleding

Tijdens de JO Finals krijgt iedere deelnemer zijn of haar eigen T-shirt met rugnummer. De kleur van het shirt en het rugnummer komen, net als tijdens de JO Talentendagen, overeen met de scoutinglijsten. Na afloop mag je het T-shirt van jouw JO Regioselectie mee naar huis nemen als aandenken. Neem zelf voetbalschoenen, scheenbeschermers, broekje en sokken mee.

Entree

De entree bedraagt €2,- voor zowel de deelnemers als het publiek. Als entreekaartje ontvang je een lotnummer waarmee je kort voor de huldiging kans maakt op o.a. wedstrijdkaarten voor de Premier League, Primera División of Eredivisie, proefabonnement van onze mediapartner GOAL! Magazine, een Acerbis trainingspak of andere prijzen. Daarnaast ontvangt iedere deelnemer een flesje water. Neem gepast geld mee alsjeblieft!

Eten en drinken

Verkrijgbaar in de kantine van Fortuna Wormerveer.

Foto's

Na afloop van de JO Finals wordt een schitterend fotoalbum gemaakt door onze professionele sportfotograaf. Daarin komen naast de teamfoto’s ook mooie actiefoto’s te staan. Via onze Facebook pagina wordt iedereen op de hoogte gebracht. Vergeet ons natuurlijk niet te liken.

Publiek

Papa, mama, opa's, oma's, broertjes, zusjes en andere fans zijn allemaal van harte welkom!

Jonger Oranje Held:

  SPREEKBEURT-PAKKET

  Vertel je klas over Jonger Oranje. Vraag het Jonger Oranje spreekbeurtpakket aan. Laat je ons wel even weten hoe het is gegaan?

  Jonger _Oranje _Spreekbeurt

   

  VIDEO'S JONGER ORANJE

  Videoverslag Jonger Oranje - PSV

  YT1

  JO Masterclass met Juventus bij FC Den Bosch

  YT2

  Jonger Oranje Talentendag met FC Volendam

  YT4