Italiaanse topclub Juventus komt naar Nederland

Juventus

De Italiaanse Serie A is net als de Eredivisie weer begonnen. Daarin verdedigt Juventus wederom haar gewonnen landstitel. De recordkampioen staat na twee speelrondes alweer bovenaan door twee zeges, samen met Internazionale (op doelsaldo). In de herfstvakantie komt Juventus haar unieke én succesvolle trainingswijze overbrengen op de Nederlandse jeugd.

Juventus wordt in de herfstvakantie weer goed vertegenwoordigd op Nederlandse bodem. Vier officiële jeugdtrainers (waaronder een keeperstrainer) geven op drie locaties verspreid over Nederland training op de Italiaanse wijze, zoals ook topspelers als Buffon, Dybala en Chiellini dat krijgen.

Iedereen die meedoet krijgt twee keer 75 minuten training van Juventus en speelt een 4 tegen 4 toernooi à la de Serie A. De Masterclass-dag duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Aan het einde van de dag ontvangt iedereen een certificaat van de trainers van de Oude Dame en kun je uitgebreid met ze op de foto.

Data en locaties:
Zondag 15 oktober: Fortuna Wormerveer, Wormerveer
Maandag 16 oktober: VUC, Den Haag
Dinsdag 17 oktober: Herstaco Stadion, Roosendaal

Inschrijfbutton

Jonger Oranje Held:

  SPREEKBEURT-PAKKET

  Vertel je klas over Jonger Oranje. Vraag het Jonger Oranje spreekbeurtpakket aan. Laat je ons wel even weten hoe het is gegaan?

  Jonger _Oranje _Spreekbeurt

   

  VIDEO'S JONGER ORANJE

  Videoverslag Jonger Oranje - PSV

  YT1

  JO Masterclass met Juventus bij FC Den Bosch

  YT2

  Jonger Oranje Talentendag met FC Volendam

  YT4