Jonger Oranje O9 mooie ervaring rijker bij Vitesse

JO O9-Vitesse

Op het fantastische trainingscomplex Papendal trad Jonger Oranje O9 met gezonde spanning aan tegen de O9 van Vitesse. Verdeeld over twee veldjes mochten de talenten tijdens de Twin Games laten zien wat ze te bieden hadden tegen de talentvolle lichting van de Arnhemmers. Het werd een mooie voetbalervaring!

Het was Vitesse dat vanaf het eerste fluitsignaal al vol gas druk zette op onze verdediging. Onze Jonger Oranje-talenten leken hierdoor even overrompeld, maar zetten uiteindelijk de spanning van zich af en begonnen goed te voetballen. Mede dankzij de sterke optredens van beide keepers van Jonger Oranje groeiden onze talenten in de wedstrijd. Dit leidde zelfs tot een aantal mooie aanvallen met keurige doelpunten van onze kant! Het publiek genoot langs de lijn van de wedstrijden.

Toch was het na het laatste fluitsignaal Vitesse dat aan het langste eind trok. Onze beide teams konden zich weliswaar meten met het algemene niveau van de Vitesse-spelers, maar een aantal jongens uit het elftal van de Arnhemmers bleek toch een maatje te groot. Zo scoorde de zoon van Klaas-Jan Huntelaar met schitterende stiftjes en had de aanvoerder een kanonsschot in zijn benen.

Vitesse heeft een ontzettend sterke lichting, maar die heeft Jonger Oranje O9 ook. We zijn trots op onze jongens die bij vlagen hebben kunnen laten zien over wat voor kwaliteiten ze beschikken. Al met al was het voor onze jongens een ervaring om niet meer te vergeten. Het team maakt zich nu op voor het Fortuna Wormerveer International Tournament. Daar is JO O9 ingedeeld bij topclubs als Liverpool en Schalke '04.

JO O9 - Vitesse

Jonger Oranje Held:

  SPREEKBEURT-PAKKET

  Vertel je klas over Jonger Oranje. Vraag het Jonger Oranje spreekbeurtpakket aan. Laat je ons wel even weten hoe het is gegaan?

  Jonger _Oranje _Spreekbeurt

   

  VIDEO'S JONGER ORANJE

  Videoverslag Jonger Oranje - PSV

  YT1

  JO Masterclass met Juventus bij FC Den Bosch

  YT2

  Jonger Oranje Talentendag met FC Volendam

  YT4