Op het zonnige trainingscomplex ‘De Aftrap’ nam Jonger Oranje het op tegen de leeftijdsgenoten van ADO Den Haag. In een zeer sterk duel lieten de Jonger Oranje talenten zien zich moeiteloos te kunnen meten met het niveau van de Hagenaars. Helaas bleek de thuisploeg effectiever en verloor Jonger Oranje het duel nipt met 1-0.

Vanaf het begin van de wedstrijd was het Jonger Oranje dat het initiatief naar zich toe trok. Door mooie combinaties werden er dan ook direct meerdere kansen gecreëerd. Helaas stond de sterk spelende doelman van ADO Den Haag meerdere malen in de weg, waarmee hij doelpunten van onze aanvallers voorkwam.

In een iets mindere fase van Jonger Oranje bleek ADO Den Haag zeer effectief. De eerste echte kans van de thuisploeg zorgde direct voor de 1-0. Daarna pakte Jonger Oranje de draad weer op en werden er nog meerdere grote kansen gecreëerd. De keeper en de lat voorkwamen helaas de gelijkmaker, waarna de uitstekende leidende scheidsrechter na 70 minuten voor het laatst floot.

ADO Den Haag trok zodoende aan het langste eind, maar Jonger Oranje stal met goede combinaties en mooie aanvallen de harten van de toeschouwers. Na afloop heerste er bij de spelers dan ook een gevoel van trots, door het goede spel dat zij tegen de talenten van ADO Den Haag hebben laten zien!