Jonger Oranje O9 beleeft uniek ervaring tegen Feyenoord

JO O9 - Feyenoord Website 1

Voor Jonger Oranje O9 stond afgelopen dinsdag een prachtige oefenwedstrijd op het programma. Het jongste talententeam speelde namelijk tegen de leeftijdsgenootjes van Feyenoord! Verdeeld in twee teams werd op Sportcomplex Varkenoord goed weerstand geboden aan de landskampioen van Nederland. Een geweldige ervaring om nooit meer te vergeten!

Met het mooie Stadion De Kuip op de achtergrond was het goed vertoeven in Rotterdam. Ook ouders, vrienden en andere belangstellenden langs de lijn genoten van de omgeving en natuurlijk de oefenwedstrijd. Op het kunstgrasveld gingen beide Jonger Oranje teams een beetje zenuwachtig van start, maar al snel wisten de spelers elkaar steeds beter te vinden. Net als tegen PSV werd af en toe verzorgd gevoetbald en goede aanvallen opgezet. Ook onze keepers bleken een goede sta-in-de-weg. De trainers van Feyenoord waren onder de indruk!

Dat Jonger Oranje goed weerstand bood, bleek ook aan het gejuich op en langs het veld. Er werden namelijk schitterende doelpunten gescoord! Mooie aanvallen die keurig afgerond werden en knappe individuele acties waarbij het net ging bollen. Voor alle selectiespelers een unieke ervaring en dat werd na afloop natuurlijk op de foto vastgelegd. JO O9 gaat zich nu opmaken voor de volgende wedstrijd tegen Vitesse op woensdag 11 april, aftrap 17.30 uur.

JO O9 - Feyenoord Website 2

Jonger Oranje Held:

  SPREEKBEURT-PAKKET

  Vertel je klas over Jonger Oranje. Vraag het Jonger Oranje spreekbeurtpakket aan. Laat je ons wel even weten hoe het is gegaan?

  Jonger _Oranje _Spreekbeurt

   

  VIDEO'S JONGER ORANJE

  Videoverslag Jonger Oranje - PSV

  YT1

  JO Masterclass met Juventus bij FC Den Bosch

  YT2

  Jonger Oranje Talentendag met FC Volendam

  YT4