Eclair Haarlem draagt bij aan kwaliteit Jonger Oranje

Wij van Jonger Oranje vinden kwaliteit belangrijk. Dit niet alleen in de sport, maar alles wat daarmee samenhangt. Zo is het belangrijk dat je op tijd komt op jouw afspraken, beloften nakomt, goed voor jezelf zorgt en een eerste indruk is zeer belangrijk. Verzorging is hier ook onderdeel van. Als je er verzorgd uitziet en goed in je vel zit, straal je dit uit en vergroot het jouw zelfvertrouwen.

Wij zijn daarom zeer tevreden over onze vaste partner Eclair Haarlem (www.eclairhaarlem.nl). Zij zijn een bedrijf in Haarlem en welbekend bij de lokale horeca en airbnb's, maar tevens onze partner. Zij zorgen ervoor dat de kleding er schoon en netjes uitziet en zodat de spelers zich daar geen zorgen over hoeven te maken.

Eclair voor de was, wij voor de organisatie en de spelers voor een leuk en sportief spel. Ieder zijn expertise met als uiteindelijk doel winnen op alle vlakken. Op naar een mooi nieuw jaar!

Op de foto Sandy Roberti (r) van Eclair Haarlem en Floris Troost van Jonger Oranje

JO Eclair Website

Jonger Oranje Held:

  SPREEKBEURT-PAKKET

  Vertel je klas over Jonger Oranje. Vraag het Jonger Oranje spreekbeurtpakket aan. Laat je ons wel even weten hoe het is gegaan?

  Jonger _Oranje _Spreekbeurt

   

  VIDEO'S JONGER ORANJE

  Videoverslag Jonger Oranje - PSV

  YT1

  JO Masterclass met Juventus bij FC Den Bosch

  YT2

  Jonger Oranje Talentendag met FC Volendam

  YT4