Inschrijving voor seizoen 2018/2019 is geopend

Slider Profclubs

Na het seizoen 2017/2018 spectaculair te hebben afgesloten tijdens de Jonger Oranje Finals, is het tijd om de kalender voor het nieuwe voetbalseizoen stapsgewijs aan te kondigen. Het programma van de herfstvakantie is bijna helemaal rond en er vinden maar liefst twaalf Jonger Oranje Talentendagen plaats voor spelers en twee nieuwe Jonger Oranje Talentendagen exclusief voor keepers.

NIEUW: JO TALENTENDAG KEEPERS

In het seizoen 2018/2019 worden de spelers en keepers van elkaar gescheiden tijdens een Jonger Oranje Talentendag. In het verleden vond de keepersclinic tegelijkertijd plaats met de JO Talentendag, maar vanaf heden wordt deze opgesplitst in 7 locaties verspreid over Nederland. Tijdens elke vakantieperiode hebben de keepers (jongens en meisjes) de mogelijkheid om zich in te schrijven voor de JO Talentendag Keepers.

Hiermee spelen wij in op de kwaliteit van de keepersclinic. Onder begeleiding van professionele keepersscholen krijgen de deelnemers een unieke clinic waarbij alle onderdelen van het keepersvak aan bod komen. Er wordt van de keepers meer verwacht dan alleen maar een bal tegen houden: voetballen, verdedigen, coachen én natuurlijk ballen tegenhouden. Bij de JO Talentendag Keepers kun je deze specifieke vaardigheden trainen en jezelf (blijven) ontwikkelen.

Komend seizoen worden diverse samenwerkingen opgestart met professionele keepersscholen, zodat de doelmannen de aandacht krijgen die zij verdienen. Dat betekent onder andere dat één keeperstrainer maximaal 8 deelnemers onder zijn hoede krijgt. De scouts en professionele keeperstrainers selecteren per locatie de beste keepers. Deze worden vervolgens onderverdeeld in de diverse Jonger Oranje Regioselecties.

Meer informatie over de JO Talentendag Keepers: klik hier.

UITGEBREID AANBOD HET HELE JAAR DOOR

De eerste evenementen van het nieuwe voetbalseizoen staan inmiddels op de inschrijfpagina. In de loop van deze week worden ook de JO Talentendagen, JO Talentendagen Keepers, JO Talentendagen Meisjes en JO Masterclasses met Juventus tijdens de andere schoolvakanties toegevoegd. Zo komt de Italiaanse landskampioen in de herfstvakantie weer naar Nederland om op meerdere locaties een unieke clinic te geven.

Bekijk de Jonger Oranje kalender voor de evenementen van het seizoen 2018/2019.

Jayden Inschrijfnbutton

Jonger Oranje Held:

  SPREEKBEURT-PAKKET

  Vertel je klas over Jonger Oranje. Vraag het Jonger Oranje spreekbeurtpakket aan. Laat je ons wel even weten hoe het is gegaan?

  Jonger _Oranje _Spreekbeurt

   

  VIDEO'S JONGER ORANJE

  Videoverslag Jonger Oranje - PSV

  YT1

  JO Masterclass met Juventus bij FC Den Bosch

  YT2

  Jonger Oranje Talentendag met FC Volendam

  YT4