Woensdag 17 oktober staat de Jonger Oranje Talentendag met VVV-Venlo op het programma. Bij TSC ’04 in Tegelen is Roger Bongaerts ook aanwezig. De Hoofd Jeugdopleiding van de Limburgers neemt weer bijna alle jeugdtrainers en scouts mee. ‘Ik reken erop dat we net als voorgaande jaren weer volop zullen genieten!’

“Voor VVV-Venlo is de jeugdopleiding al jaren enorm belangrijk”, vertelt Roger tegen ons. “Het doel is jonge talenten uit de regio vroeg op te sporen en op te leiden voor het eerste elftal. Daarom is de samenwerking met Jonger Oranje voor VVV-Venlo ook heel waardevol.”

Roger vervolgt: “Elk jaar komen wij met onze scouts weer fanatieke en talentvolle spelertjes tegen waarvan wij er de afgelopen jaren al tallozen hebben uitgenodigd voor een stage. Daarnaast is het voor de club erg belangrijk om binding met de kinderen en hun ouders op te bouwen. Komende woensdag zijn we weer met bijna alle jeugdtrainers- en scouts bij TSC’04 in Tegelen. Ik reken erop dat we net als voorgaande jaren weer volop zullen genieten!”

“WIL JE STRAKS BEKEKEN EN GESCOUT WORDEN DOOR VVV-VENLO? SCHRIJF JE DAN DIRECT IN!”

Foto gemaakt door: Marijn Bouten