Verbeter je techniek met dit trainingsprogramma

Voetballoopbaan

In het kader van jezelf (blijven) ontwikkelen, heeft Jonger Oranje een mooie actie voor alle deelnemers. Vanaf nu kun je individueel je skills verbeteren dankzij het nieuwe trainingsprogramma Techniek (Junioren) van onze partner Voetballoopbaan.nl. Het online voetbalplatform heeft inmiddels duizenden actieve spelers en trainers op haar website en is kort geleden begonnen met het ontwerpen van professionele trainingsprogramma’s.

Het trainingsprogramma Techniek (junioren) is speciaal ontwikkeld voor jonge voetballers die sneller hoger op willen komen. Het programma bestaat uit 28 functionele oefeningen waarmee je o.a. je techniek, afronding op doel, passing en aanname, zwakke been en voetenwerk verbetert. Hoe eerder je begint met het trainen van deze vaardigheden, hoe groter de kans om ontdekt te worden.

Speciale actie voor Jonger Oranje deelnemers

Als Jonger Oranje deelnemer kun je het trainingsprogramma tijdelijk bestellen met 25% korting als je de kortingscode ORANJE gebruikt. Na je bestelling ontvang je direct in je mail het trainingsprogramma in de vorm van een e-book. Je kunt het e-book vervolgens downloaden vanuit je mail en openen op je smartphone, tablet of desktop. Je hebt onbeperkt toegang tot het programma.

KLIK HIER OM HET PROGRAMMA TE BESTELLEN

Jonger Oranje Held:

  SPREEKBEURT-PAKKET

  Vertel je klas over Jonger Oranje. Vraag het Jonger Oranje spreekbeurtpakket aan. Laat je ons wel even weten hoe het is gegaan?

  Jonger _Oranje _Spreekbeurt

   

  VIDEO'S JONGER ORANJE

  Videoverslag Jonger Oranje - PSV

  YT1

  JO Masterclass met Juventus bij FC Den Bosch

  YT2

  Jonger Oranje Talentendag met FC Volendam

  YT4