Maak kans op gesigneerd Juventus-shirt

Afbeelding Winactie

Fino Alle Fine. Dit is de slogan van Juventus. Het betekent doorgaan tot het einde. Nooit opgeven. En dat is wat de spelers van de Italiaanse topclub elke wedstrijd weer doen en waar wij erg van houden. Zoals laatst tegen Atlético Madrid. Na een nederlaag in Madrid van 2-0 vochten de Italianen zich in Turijn naar een geweldige 3-0 zege. Hierdoor speelt Juventus komende woensdag in Amsterdam tegen Ajax in de kwartfinale van de Champions League. Dat belooft een prachtige wedstrijd te worden.

Wij zijn er enorm trots op dat Jonger Oranje al sinds 2011 samenwerkingspartner is van Juventus, dat dit seizoen voor de 8ste achtereenvolgende keer landskampioen wordt. En vanaf zondag 28 april zijn namens de ‘Oude Dame’, zoals Juventus ook wel wordt genoemd, weer drie trainers in ons land om jou een onvergetelijke dag te verzorgen.

Maar wist je al dat er ook een Nederlandse speler bij Juventus voetbalt? Hij speelt in Jong Juventus. Hierboven zie je een actiefoto van hem. Als jij weet wie deze Nederlandse speler is, maak je kans op een gesigneerd Juventus-shirt.

Actie loopt vanaf zondag 7 april 10.00 uur tot woensdag 10 april 15.00 uur. De winnaar is afkomstig van Facebook óf Instagram.

DE GELUKKIGE WINNAAR IS GEWORDEN: MYRTHE ABELS!

"WEET JIJ HET GOEDE ANTWOORD? GEEF HIER JE REACTIE DOOR VIA FACEBOOK!"

"WEET JIJ HET GOEDE ANTWOORD? GEEF HIER JE REACTIE DOOR VIA INSTAGRAM!"

Jonger Oranje Held:

  SPREEKBEURT-PAKKET

  Vertel je klas over Jonger Oranje. Vraag het Jonger Oranje spreekbeurtpakket aan. Laat je ons wel even weten hoe het is gegaan?

  Jonger _Oranje _Spreekbeurt

   

  VIDEO'S JONGER ORANJE

  Videoverslag Jonger Oranje - PSV

  YT1

  JO Masterclass met Juventus bij FC Den Bosch

  YT2

  Jonger Oranje Talentendag met FC Volendam

  YT4