Na een geslaagde aftrap bij V.U.C. was afgelopen woensdag MSC Meppel aan de beurt voor een TalentScan Testcenter. Onder het genot van een heerlijk zonnetje waren alle ingrediënten aanwezig voor een mooie voetbaldag. Een dag waarbij de deelnemers schitterden op de nieuwste Nike’s om zich te laten beoordelen door de scouts en de beste tijden/scores neer te zetten bij het testparcours.

Terwijl de opzwepende muziek uit de boxen klonk kwamen de deelnemers gegroepeerd het veld op. Na een verdiend applaus van alle ouders/verzorgers was het tijd om aan de slag te gaan. Tijdens het testparcours werd o.a. de sprong- en schotkracht getest met spectaculaire oefeningen. Daarnaast werd aan de tweebenigheid gewerkt tijdens het dribbelen en werd het voetenwerk getest tijdens een strak uitgelegd parcours. Iedereen gaf letterlijk alles om in meerdere pogingen een uitstekende tijd en score neer te zetten.

Bij het toernooi werd om spek en bonen gespeeld, maar werd uiteraard wel alles gegeven. De aanwezige profscouts hebben alle deelnemers beoordeeld op hun mentaliteit en tactiek. Beschikken ze over de juiste drive? Kunnen ze het spelletje lezen? Na een gezamelijke afsluiting werd toegelicht dat alle tijden/scores donderdag inzichtelijk zijn op ieders eigen TalentScan-profiel.

VOETBALLEN OP DE SCHOENEN VAN CRISTIANO RONALDO EN MBAPPÉ

Voetbalshop – sinds dit seizoen partner van Jonger Oranje – was ‘s ochtends vroeg aanwezig om alle deelnemers op te vangen. Iedereen kreeg namelijk de mogelijkheid om gratis de nieuwste Nike voetbalschoenen te testen tijdens het TalentScan Testcenter. Een unieke mogelijkheid om op dezelfde Nike’s als Cristiano Ronaldo en Kylian Mbappé te spelen. Na afloop was er de mogelijkheid om de voetbalschoenen met korting aan te schaffen.

“LIJKT HET JE LEUK OM MEE TE DOEN AAN HET TALENTSCAN TESTCENTER? MELD JE HIER AAN!”