Geslaagde clinic met speelsters ADO Vrouwen

Clinic ADO Vrouwen

Afgelopen woensdag vond de clinic met ADO Den Haag Vrouwen plaats in het Cars Jeans Stadion. Dit was de beloning voor de meiden die vorig seizoen tijdens de Jonger Oranje Talentendag bij Sportclub Monster waren geselecteerd. Onder leiding van een aantal speelsters van het eerste en Jong ADO werd het ondanks het druilerige weer een zeer geslaagde en leerzame clinic.

Om 14.00 uur werd verzameld bij de hoofdingang van het stadion. Daar werden alle meiden meegenomen naar de kleedkamer en vanaf dat moment namen de ADO-speelsters het over. Na een mooie entree op het veld was het eerst tijd voor een groepsfoto, om daarna lekker aan de slag te gaan. Het veld was verdeeld in een aantal trainingsonderdelen, waarbij om het kwartier werd doorgedraaid. Elk onderdeel werd gecoacht door een speelster van ADO en het ging er lekker fanatiek aan toe.

Tijdens de clinic werd geleerd om zuiver af te ronden op het doel, de 1-tegen-1-situatie en 2-tegen-1-situatie werd geoefend en er werd een stukje techniek bij gebracht tijdens het dribbelen. Natuurlijk werd afgesloten met een lekker partijspelletje, waarbij zelfs de speelsters van ADO meededen! Na het allerlaatste fluitsignaal bleek iedereen voldaan te zijn en kregen alle meiden nog wat eten en drinken mee naar huis. Dat was niet het enige, want ook kregen alle deelneemsters twee kaartjes voor de competitiewedstrijd ADO Vrouwen - SC Heerenveen Vrouwen. Het moment voor de meiden om hun heldinnen aan te moedigen!

De gemaakte foto's kun je bekijken op onze Facebook-pagina (klik hier)

Jonger Oranje Held:

  SPREEKBEURT-PAKKET

  Vertel je klas over Jonger Oranje. Vraag het Jonger Oranje spreekbeurtpakket aan. Laat je ons wel even weten hoe het is gegaan?

  Jonger _Oranje _Spreekbeurt

   

  VIDEO'S JONGER ORANJE

  Videoverslag Jonger Oranje - PSV

  YT1

  JO Masterclass met Juventus bij FC Den Bosch

  YT2

  Jonger Oranje Talentendag met FC Volendam

  YT4