Voetballen en leren met Aram de Munnik

Aram -de -munnik _800x 321

Aram de Munnik is 17 jaar en speelt momenteel in de Onder 19 bij FC Volendam. De sterke aanvaller werd gescout als speler bij Fortuna Wormerveer en… Jonger Oranje. Heel bijzonder aan Aram (de langste op de foto) is dat hij veel tijd aan zijn studie besteedt. Wij vroegen hem hoe hij dat allemaal doet.

"Net als iedere jonge voetballer droomde ik ook van een carrière als profvoetballer, al was ik mij al wel snel bewust dat dat niet voor iedereen is weggelegd", begint Aram te vertellen. "Ik heb daarom ook altijd heel goed mijn best gedaan op school. Inmiddels heb ik al mijn VWO diploma en momenteel zit ik op de Hogeschool van Amsterdam."

Met regelmaat hoort Aram om zich heen dat de combinatie tussen studeren en voetballen niet te doen is. "Als je maar een goede planning maakt en een beetje zelfdiscipline hebt, is studeren en voetballen prima te combineren. Natuurlijk hoop ik dat ik later mijn geld kan verdienen met voetballen, maar als dat net niet zou lukken kan ik gelukkig ook andere kanten op."

"WIL JE NET ALS ARAM KANS MAKEN OM GESCOUT TE WORDEN? BEKIJK HIER DE JONGER ORANJE KALENDER!"

Jayden Inschrijfnbutton

Jonger Oranje Held:

  SPREEKBEURT-PAKKET

  Vertel je klas over Jonger Oranje. Vraag het Jonger Oranje spreekbeurtpakket aan. Laat je ons wel even weten hoe het is gegaan?

  Jonger _Oranje _Spreekbeurt

   

  VIDEO'S JONGER ORANJE

  Videoverslag Jonger Oranje - PSV

  YT1

  JO Masterclass met Juventus bij FC Den Bosch

  YT2

  Jonger Oranje Talentendag met FC Volendam

  YT4