JO O15 speelt leerzame oefenwedstrijd tegen AZ

JO-AZ

Jonger Oranje Onder 15 heeft woensdag een leerzame oefenwedstrijd gespeeld tegen AZ. In een heerlijke open wedstrijd kwam de thuisclub al snel op voorsprong, maar Jonger Oranje herstelde zich uitstekend en kwam steeds beter in de wedstrijd. Zo ontspon zich een voor het publiek prachtig schouwspel met kansen over en weer en waar vooral de talenten van Jonger Oranje hun kunnen konden etaleren aan de Alkmaarse topclub.

Rond de klok van 17.00 uur verzamelde iedereen zich op het prachtige AFAS Trainingscomplex in Wijdewormer. Met gespannen koppies zat iedereen in de kleedkamer te wachten. Terwijl de Jonger Oranje tenues werden uitgedeeld, kreeg iedereen er steeds meer zin in. Na een felle warming-up en het doornemen van de opstelling, liepen beide elftallen zij-aan-zij het veld op. Na het eerste fluitsignaal barstte de strijd los. Binnen een paar minuten lag de bal echter al achter onze doelman Dirk Holtrop. Daarna herstelden Jonger Oranje zich uitstekend en was het de bovenliggende partij. Helaas resulteerde de mooie aanvallen niet in doelpunten, maar met een goed gevoel werd de kleedkamer opgezocht.

Na de theepauze was het Jonger Oranje dat direct vlammend van start ging. Binnen vijf minuten werd de achterstand omgezet in een voorsprong. Bij het eerste doelpunt schoot Mexx Bais keihard raak in de bovenhoek en bij het tweede doelpunt ging de Alkmaarse doelman niet helemaal vrijuit. Daarna werd het een open wedstrijd met kansen voor beide ploegen. Helaas bleken de Alkmaarders over een langere adem te beschikken en liepen zij in het laatste kwartier uit naar een 4-2 zege, maar dat doet er eigenlijk verder niet toe. Het was genieten!

JOO15

Jonger Oranje Held:

  SPREEKBEURT-PAKKET

  Vertel je klas over Jonger Oranje. Vraag het Jonger Oranje spreekbeurtpakket aan. Laat je ons wel even weten hoe het is gegaan?

  Jonger _Oranje _Spreekbeurt

   

  VIDEO'S JONGER ORANJE

  Videoverslag Jonger Oranje - PSV

  YT1

  JO Masterclass met Juventus bij FC Den Bosch

  YT2

  Jonger Oranje Talentendag met FC Volendam

  YT4