Tahith Chong (Manchester United), Daishawn Redan (Chelsea) en Phillipe Sandler (Manchester City). Namen om te onthouden, want zij behoren wellicht binnen een paar jaar tot de smaakmakers van de Premier League. Allemaal begonnen in Nederland, daarna gescout door een Engelse topclub en inmiddels hard aan het werk om een plek in het eerste te krijgen. Wie droomt er nou niet van een soortgelijke carrière? Op donderdag 2 en vrijdag 3 mei is het jouw beurt om ontdekt te worden door een Engelse topclub tijdens Jonger Oranje International!

Met Jonger Oranje International willen we jouw grote droom uit laten komen: bekeken, beoordeeld en eventueel ontdekt worden door een Engelse topclub. Daarom komen in de meivakantie Nederlandse scouts van de topclubs uit Manchester en Londen naar Fortuna Wormerveer om te kijken wie het in zich heeft om het ooit te schoppen tot hét voetbalwalhalla van de wereld. Op donderdag 2 mei is het de beurt aan de junioren (geboortejaren 2001 t/m 2006) en een dag later mogen de pupillen (2007 t/m 2013) hun voetbalkwaliteiten laten zien.

Het programma van Jonger Oranje International:
09.45 uur – Aanmelden deelnemers in de kleedkamers
10.30 uur – Start Jonger Oranje International
12.30 uur – Pauze (lunch niet inbegrepen)
13.15 uur – Hervatting Jonger Oranje International
14.30 uur – Bekendmaking Jonger Oranje Regioselecties
15.15 uur – Einde Jonger Oranje International

Bij de prijs (€36,95) zit inbegrepen:

Kans op een profstage
Deelname Jonger Oranje Finals*
Wedstrijd(en) tegen profclub(s)*
* Alleen van toepassing als betreffende deelnemer tijdens Jonger Oranje International geselecteerd wordt door de scouts en een ronde verder gaat.

“LIJKT HET JE LEUK OM MEE TE DOEN AAN JONGER ORANJE INTERNATIONAL? SCHRIJF JE DAN DIRECT IN!”