Jonger Oranje maakt indruk tegen PSV en Sparta

Woensdag stond voor Jonger Oranje een dubbele ontmoeting met een profclub op het programma. JO Onder 11 (van vorig seizoen) en JO Onder 13 gingen respectievelijk op bezoek bij de leeftijdsgenootjes van PSV en Sparta Rotterdam. Beide teams maakten op deze koude middag behoorlijk indruk en scoorden er lustig op los.

JO O11 - PSVTeamfotoJonger Oranje O11 (2018/'19) en PSV gezamenlijk op de foto na afloop van de sportieve wedstrijd

PSV - Jonger Oranje O11
Dit geweldige affiche stond vorig seizoen al op de planning, maar moest toen helaas afgelast worden. Afgelopen woensdag was het dan eindelijk zover. In de kleedkamer hingen alle tenues keurig klaar voor de talentjes. Na de gezamenlijke warming-up werd het team in tweeën verdeeld voor de Twin Games. Om 17.00 uur werd afgetrapt door Jonger Oranje. Het startsignaal van geweldig oefenpotjes.

Vanaf het eerste fluitsignaal werd duidelijk dat alle ploegen aan elkaar gewaagd waren. PSV zette direct vol druk, maar iedereen stond keurig zijn mannetje in deze fase. Daarna kwamen beide JO ploegen meer en meer in de wedstrijd en begonnen de eerste doelpunten te vallen. De diepte werd vaker gezocht en achterin maakten de keepers prachtige reddingen. Ook de trainers van PSV waren onder de indruk van de individuele klasse. Na het laatste fluitsignaal werden sportief de handjes geschud en ging iedereen door elkaar op de foto. Een mooie herinnering aan een lekker voetbaldagje.

Sparta Rotterdam - Jonger Oranje O13
Na de unieke ervaring in het Kras Stadion tegen het Italiaanse Giovani Azzurri was het nu tijd voor JO O13 om te schitteren tegen een profclub. Op het beroemde jeugdcomplex van Sparta Rotterdam werd stipt 17.15 uur afgetrapt. Het zou een memorabele avond worden voor onze jongens. Met een prachtige overwinning als eindresultaat.

Gehuld in het schitterende tenue van ROBEY werd direct de aanval gezocht door Jonger Oranje. Dat resulteerde in twee knap uitgespeelde doelpunten in de eerste helft. Sparta bood goed weerstand en ook de Rotterdammers wisten tweemaal te scoren. In de rust werden alle positieve punten belicht en was iedereen klaar om alles te geven in de tweede helft. In een open helft werd het publiek flink vermaakt en over en weer knappe goals gemaakt. Einstand: 4-6. Een leerzame wedstrijd en een mooie ervaring rijker. In maart wacht een volgende topwedstrijd, want dan neemt JO O13 het op tegen ADO Den Haag.

JO O11 18-19 TeamJonger Oranje O11 (2018/'19) met Ramzy El Khiara, Oktay Bozygigit, Keyane Ait Mahmad, Sinan Okur, Ilias Touzani, Pim Kools, Jhazyr Monte, Nasim Ait Ouarab, Miljan Vulevic, Utku Eren, Michaeel Elkarouani, Anthony van Herpen, Rodrigro Promes, Valentino Promes, Sohaib Zouggaghi, Sanjeev van Haren en Jari-Matti de Jonghe

JO O13 - Sparta TeamfotoJonger Oranje O13 en de leeftijdsgenootjes van Sparta Rotterdam na afloop gebroederlijk door elkaar voor de foto

JO O13 - Sparta Rdam Jonger Oranje O13 met Jurandyson Philips, Jelte Bijsterbosch, Ruigeme Cicilia, Jack van den Berg, Olivier Lizurej, Juan Lindeman, Nessime Tadlaoi, Yassir Dahmani, Ben Hoogendoorn, Damilio Tam, Rayan Kajdouh, Sem van Braam en Jordi Reessink

Jonger Oranje Held:

  SPREEKBEURT-PAKKET

  Vertel je klas over Jonger Oranje. Vraag het Jonger Oranje spreekbeurtpakket aan. Laat je ons wel even weten hoe het is gegaan?

  Jonger _Oranje _Spreekbeurt

   

  VIDEO'S JONGER ORANJE

  Videoverslag Jonger Oranje - PSV

  YT1

  JO Masterclass met Juventus bij FC Den Bosch

  YT2

  Jonger Oranje Talentendag met FC Volendam

  YT4