Jonger Oranje O9 en O11 genieten bij Sparta R'dam

Jonger Oranje O9 en O11 hebben afgelopen woensdag gespeeld tegen Sparta Rotterdam. Op het beroemde jeugdcomplex oefenden onze jongste teams tegen de leeftijdsgenootjes van de Rotterdammers. Het werd een geweldige en unieke ervaring!

Sparta JO

In de kleedkamers, waar de gloednieuwe Jonger Oranje tenues klaar lagen, werden O9 en O11 verdeeld in vier teams vanwege het spelen van de Twin Games. Na de gezamelijke teamfoto's klonk om 17.15 uur het eerste fluitsignaal. Gespannen werd afgetrapt en in het begin was het even zoeken. Maar daarna speelde iedereen de schroom van zich af en werd heerlijk gevoetbald.

Natuurlijk scoorde Jonger Oranje ook schitterende goals! Het was prachtig om de blijdschap van de koppies af te lezen. O9 en O11 speelden heerlijk samen. Vlotte combinaties, met z'n allen verdedigen en mooie individuele acties. Voor alle spelers en keepers een zeer leerzame avond. Op naar meer!

"WIL JE OOK IN JONGER ORANJE KOMEN EN SPELEN TEGEN PROFCLUBS? SCHRIJF JE DAN HIER IN!"

O9_2

O9_1

O11_2

O11_1

Jonger Oranje Held:

  SPREEKBEURT-PAKKET

  Vertel je klas over Jonger Oranje. Vraag het Jonger Oranje spreekbeurtpakket aan. Laat je ons wel even weten hoe het is gegaan?

  Jonger _Oranje _Spreekbeurt

   

  VIDEO'S JONGER ORANJE

  Videoverslag Jonger Oranje - PSV

  YT1

  JO Masterclass met Juventus bij FC Den Bosch

  YT2

  Jonger Oranje Talentendag met FC Volendam

  YT4