JO Keeperstalentendagen breiden uit met KeepTotal

Elise _Keep Total
Elise van der Linde (midden) van KeepTotal op de foto met Jonger Oranje coördinatoren Rick van de Kraats (links) en Joey Koetsier (rechts)

Door het succes van afgelopen seizoen zal het aantal Jonger Oranje Keeperstalentendagen worden uitgebreid van 7 naar 10. Voor deze uitbreiding is KeepTotal verantwoordelijk. KeepTotal is een leerlijn voor keepers die is opgebouwd vanuit de jarenlange ervaringen van de BVO keeperstrainers Arno van Zwam en Maarten Arts.

Deze doorlopende leerlijn wordt via opbouw in de oefeningen en rekening houdend met de leeftijdsspecifieke kenmerken online aangeboden, maar tevens vanaf komend seizoen tijdens de JO Keeperstalentendagen. Namens KeepTotal vertelt operationeel manager Elise van der Linde hier meer over: ‘Wij kijken uit naar de samenwerking met Jonger Oranje. Belangrijkste reden is dat KeepTotal net als Jonger Oranje plezier hoog in het vaandel heeft staan. Verder zullen wij de talentvolle keepers in Nederland een erg leerzame dag aanbieden via onze uitdagende, vernieuwende en afwisselende oefenstof.’ 

Namens Jonger Oranje is Joey Koetsier net zo enthousiast: ‘Tijdens de kennismaking met Elise hebben wij een goed beeld gekregen van wat KeepTotal te bieden heeft. En dat past ons helemaal. KeepTotal heeft goed nagedacht hoe keepers moeten worden opgeleid en zich moeten ontwikkelen. Dat willen wij jonge keepers graag voorschotelen. Wij kijken dan ook uit naar een langdurige samenwerking.’

Check HIER de Jonger Oranje Keeperstalentendagen o.l.v. KeepTotal.

Voor meer informatie over KeepTotal: www.keeptotal.nl

Jonger Oranje Held:

  SPREEKBEURT-PAKKET

  Vertel je klas over Jonger Oranje. Vraag het Jonger Oranje spreekbeurtpakket aan. Laat je ons wel even weten hoe het is gegaan?

  Jonger _Oranje _Spreekbeurt

   

  VIDEO'S JONGER ORANJE

  Videoverslag Jonger Oranje - PSV

  YT1

  JO Masterclass met Juventus bij FC Den Bosch

  YT2

  Jonger Oranje Talentendag met FC Volendam

  YT4