Jonger Oranje activiteiten in kerstvakantie uitgesteld

Na de persconferentie van dinsdag door onze minister-president rest ons helaas niets anders dan de Jonger Oranje Talentendagen, Keeperstalentendagen en Voorbereidingstrainingen voor deze kerstvakantie uit te stellen naar de komende zomervakantie.

Ondanks dat de jeugd mag blijven sporten vallen de activiteiten van Jonger Oranje niet binnen deze uitzondering. Bij ons speel je namelijk niet met je eigen team binnen je eigen club. Jonger Oranje leidt ook tot veel extra reisbewegingen en sociale contacten. Hierdoor is de kans op besmettingen te groot. We moeten met z'n allen ons best blijven doen om het aantal corona besmettingen zo snel mogelijk te verlagen. Het gaat om de gezondheid van ons allemaal. Daarom volgen wij strikt de huidige maatregelen van het kabinet en het RIVM.

Natuurlijk is dit (weer) een teleurstelling. Voor ons allemaal. Het gaat allemaal niet. Hoe graag we ook willen. Maar… (bijna) alle Jonger Oranje activiteiten verplaatsen wij naar de komende zomervakantie

Alle deelnemers zijn inmiddels per mail geïnformeerd over het vervolgtraject.

Je hoort dus heel snel weer van ons.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, mail ons dan naar info@jongeroranje.nl.

Sportieve groet namens het gehele Jonger Oranje team

Jonger Oranje Held:

  SPREEKBEURT-PAKKET

  Vertel je klas over Jonger Oranje. Vraag het Jonger Oranje spreekbeurtpakket aan. Laat je ons wel even weten hoe het is gegaan?

  Jonger _Oranje _Spreekbeurt

   

  VIDEO'S JONGER ORANJE

  Videoverslag Jonger Oranje - PSV

  YT1

  JO Masterclass met Juventus bij FC Den Bosch

  YT2

  Jonger Oranje Talentendag met FC Volendam

  YT4