Kom in beweging tijdens de lockdown

Get Up! tijdens de Lockdown! Dat is de titel van de webinarserie die wij de komende weken zullen geven in samenwerking met kinderpsycholoog en opvoedkundige Tischa Neve (Groot&Klein). De webinars zitten bomvol met opvoed-handvatten en sportieve activiteiten om de komende periode als gezin relaxt en goed met elkaar door te komen.

Header JO - Get Up Tijdens De Lockdown

Zoals je weet organiseren wij normaal tijdens alle schoolvakanties te gekke evenementen waar duizenden jongens en meiden lekker aan het voetballen zijn. Maar het coronavirus laat niet met zich sollen. Dus mogen we al een tijdje niet. Maar stilzitten? Echt niet! Dat is namelijk niets voor ons is. Bovendien is het zo ontzettend lekker, leuk en gezond om naar buiten te gaan en te bewegen.

Vandaar dat we zo blij zijn met de webinarserie Get Up! tijdens de Lockdown. Hopelijk kunnen wij wat voor jou en je gezin betekenen tijdens de komende periode.

Voor wie en wanneer

Get Up! tijdens de Lockdown is voor ouders/verzorgers van kinderen tussen de 4 en 14 jaar. Elke webinar is van 20:00 - 21:00 uur.

Dinsdag 22 december 2020: Webinar deel 1 - 'Beter meewerken & luisteren'
Alles over waarom kinderen niet altijd luisteren, over waarom dat erbij hoort én over hoe jij je kinderen kunt helpen om een stuk makkelijker en gezelliger mee te werken en te luisteren! Wie wil dat nou niet?
Klik hier om aan te melden voor webinar deel 1

Dinsdag 29 december 2020: Webinar deel 2 - 'Meer verbinding en contact'
Alles over waarom contact en verbinding in je gezin heel belangrijk is, hoe het ervoor zorgt dat alles makkelijker verloopt en er minder gedoe, geruzie en hoogoplopende emoties zijn. En natuurlijk heel veel tips voor meer contact en verbinding in je gezin!
Klik hier om aan te melden voor webinar deel 2

Dinsdag 12 januari 2021: Webinar deel 3 - 'Omgaan met pittige emoties'
Alles over oplopende emoties, boze buien, ruzies en conflicten. Over waarom alle emoties goed zijn en er mogen zijn en hoe dat ervoor zorgt dat alles behapbaarder wordt. Een must-see voor elke ouder!
Klik hier om aan te melden voor webinar deel 3

Kun je op een datum niet? Geen probleem! Je kunt je gewoon aanmelden. Na afloop van het webinar ontvang je namelijk een terug-kijk link zodat je het webinar terug kunt kijken wanneer jij wilt!

Kosten

Per webinar betaal je €7,50. Je krijgt 1 uur webinar bomvol opvoedkundige handvatten en tips, voorbeelden en uitleg met humor. En elk webinar nieuwe actieve, sportieve filmpjes en opdrachten om samen te bewegen + een handout met tips uit het webinar!

Jonger Oranje Held:

  SPREEKBEURT-PAKKET

  Vertel je klas over Jonger Oranje. Vraag het Jonger Oranje spreekbeurtpakket aan. Laat je ons wel even weten hoe het is gegaan?

  Jonger _Oranje _Spreekbeurt

   

  VIDEO'S JONGER ORANJE

  Videoverslag Jonger Oranje - PSV

  YT1

  JO Masterclass met Juventus bij FC Den Bosch

  YT2

  Jonger Oranje Talentendag met FC Volendam

  YT4