Word jij thuis opgehaald in een BMW of Jaguar?

De meeste dromen zijn bedrog... Maar bij Jonger Oranje komen dromen uit. Toen wij nog zo oud waren als jij droomden wij van spelen in een vol stadion, handtekeningen uitdelen, op de foto met supporters en wegrijden in een dikke auto na afloop van weer een gewonnen wedstrijd. De komende periode kan een deel van deze droom bij Jonger Oranje waarheid worden.

Jaguar -Sixt -website

Want, stel je eens voor: thuis worden opgehaald in een BMW 7-serie, BMW 630 of Jaguar XJ. De chauffeur zet je voor de kleedkamer af en pikt je na afloop van de Jonger Oranje Talentendag weer op (moet je wel gedoucht hebben…) en zet je keurig weer thuis af. Wie wil dat nou niet? Natuurlijk maken we ook een prachtig filmpje van deze unieke belevenis die wordt aangeboden door onze travel partner Sixt Autoverhuur.

Wat moet je doen om kans te maken op deze ‘taxiservice’ van Jonger Oranje in de komende krokusvakantie? Gewoon meedoen aan een van de 20 Jonger Oranje Talentendagen. Iedereen die zich uiterlijk woensdag 12 februari a.s. om 9.00 uur heeft ingeschreven maakt kans. De winnaar maken wij donderdag 13 februari in de ochtend bekend.

"WIL JE KANS MAKEN OP DEZE LUXE TAXISERVICE? MELD JE HIER AAN VOOR EEN JONGER ORANJE TALENTENDAG!"

Jonger Oranje Held:

  SPREEKBEURT-PAKKET

  Vertel je klas over Jonger Oranje. Vraag het Jonger Oranje spreekbeurtpakket aan. Laat je ons wel even weten hoe het is gegaan?

  Jonger _Oranje _Spreekbeurt

   

  VIDEO'S JONGER ORANJE

  Videoverslag Jonger Oranje - PSV

  YT1

  JO Masterclass met Juventus bij FC Den Bosch

  YT2

  Jonger Oranje Talentendag met FC Volendam

  YT4