Voetbalschool Uden nieuwe opleidingspartner van Jonger Oranje

Jonger Oranje heeft een nieuwe voetbalschool toegevoegd aan zijn netwerk van opleidingspartners. Voetbalschool Uden is vanaf heden de nieuwe partner van Jonger Oranje.

JO X Voetbalschool Uden

Met Voetbalschool Uden heeft Jonger Oranje één van de grootste voetbalscholen van Nederland aan zich verbonden. De Brabantse voetbalschool, die al bestaat sinds 2009, gaat samen met Jonger Oranje zorgen voor nieuwe activiteiten in de regio Uden. Te beginnen met Jonger Oranje Spitsuur op zondag 28 maart bij FC Uden. Tijdens deze dag zullen de trainers van Voetbalschool Uden er alles aan gaan doen om de nieuwe Ruud van Nistelrooij of Marco van Basten klaar te stomen.

Binnen Jonger Oranje kijkt men enorm uit naar de samenwerking: ‘’We kennen Voetbalschool Uden al een aantal jaar en zijn erg blij dat we vanaf nu gaan samenwerken. Met hun achterban en duidelijke visie op het opleiden van talenten is Voetbalschool Uden een prachtige versterking voor Jonger Oranje.’’ aldus Rick van de Kraats, hoofd opleidingen binnen Jonger Oranje.

Ook Eric van Gogh, oprichter en eigenaar van Voetbalschool Uden, is erg blij met de samenwerking: ‘’Ik ken Jonger Oranje al een aantal jaren vanwege hun Talentendagen en ben erg blij dat wij nu kunnen gaan samenwerken om samen meer evenementen te organiseren en nog meer jonge voetballers te helpen in hun ontwikkeling.’’

Jonger Oranje hoopt in de komende maanden zijn netwerk van opleidingspartners verder uit te breiden met nieuwe voetbalscholen. Interesse om ook opleidingspartner van Jonger Oranje te worden? Mail naar info@jongeroranje.nl voor meer informatie.

Meedoen aan Jonger Oranje Spitsuur in samenwerking met Voetbalschool Uden? Schrijf je hier in!

QUINTEN-INSCHRIJFBUTTON

Jonger Oranje Held:

  SPREEKBEURT-PAKKET

  Vertel je klas over Jonger Oranje. Vraag het Jonger Oranje spreekbeurtpakket aan. Laat je ons wel even weten hoe het is gegaan?

  Jonger _Oranje _Spreekbeurt

   

  VIDEO'S JONGER ORANJE

  Videoverslag Jonger Oranje - PSV

  YT1

  JO Masterclass met Juventus bij FC Den Bosch

  YT2

  Jonger Oranje Talentendag met FC Volendam

  YT4