Jonger Oranje en Voetbalschool ABC sluiten samenwerking

Jonger Oranje en Voetbalschool ABC (Algehele Bal Controle) zijn een samenwerking gestart. De Voetbalschool die actief is in de regio Veenendaal sluit zich daardoor aan bij het al bestaande netwerk van opleidingspartners van Jonger Oranje.

JO & ABC

Jonger Oranje en Voetbalschool ABC gaan samen activiteiten organiseren om nog meer kinderen te laten voetballen naast de trainingen en wedstrijden bij hun eigen voetbalclub. Beide partijen komen binnenkort met de eerste aankondiging van een gezamenlijke activiteit.

Namens Jonger Oranje is Rick van de Kraats erg blij met de samenwerking: ‘’Voetbalschool ABC is één van de toonaangevende voetbalscholen in Nederland. Daar willen wij als Jonger Oranje graag mee samenwerken, om samen nog meer kinderen beter te gaan maken.’’

Ook Richard Ribbens, oprichter en eigenaar van Voetbalschool ABC, kijkt uit naar de samenwerking: ‘’Ik volg Jonger Oranje al een tijdje en denk dat deze samenwerking een mooie nieuwe stap voor de voetbalschool is. Samen met Jonger Oranje vergroten we ons bereik en kunnen we nog verder groeien.’’

Jonger Oranje hoopt in de komende maanden zijn netwerk van opleidingspartners verder uit te breiden met nieuwe voetbalscholen. Interesse om ook opleidingspartner van Jonger Oranje te worden? Mail naar info@jongeroranje.nl voor meer informatie.

Jonger Oranje Held:

  SPREEKBEURT-PAKKET

  Vertel je klas over Jonger Oranje. Vraag het Jonger Oranje spreekbeurtpakket aan. Laat je ons wel even weten hoe het is gegaan?

  Jonger _Oranje _Spreekbeurt

   

  VIDEO'S JONGER ORANJE

  Videoverslag Jonger Oranje - PSV

  YT1

  JO Masterclass met Juventus bij FC Den Bosch

  YT2

  Jonger Oranje Talentendag met FC Volendam

  YT4