Jonger Oranje en de Voetbal Talenten School Friesland sluiten samenwerking

Jonger Oranje en de Voetbal Talenten School Friesland hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten. De Friese Voetbalschool sluit zich daardoor aan bij het al bestaande netwerk van opleidingspartners van Jonger Oranje.

JO_Voorbereidingstraining

Door de samenwerking hopen Jonger Oranje en de Voetbal Talenten School Friesland hun bereik in de regio Sneek te vergroten en zo nog meer kinderen in Friesland extra voetbalactiviteiten te bieden. De aftrap van deze gezamenlijke voetbalactiviteiten vindt plaats op zondag 20 december, als de Jonger Oranje Voorbereidingstraining onder leiding van de Voetbal Talenten School Friesland plaatsvindt.

Daan Daniels, oprichter en eigenaar van de Voetbal Talenten School Friesland, is erg blij met de samenwerking: ‘’Dit is een samenwerking die ons als Voetbalschool weer een volgende stap laat zetten in onze ontwikkeling. Op deze manier kunnen we ons bereik vergroten en nog meer kinderen gaan helpen zich sneller te ontwikkelen.’’

Ook Rick van de Kraats, hoofd opleidingen binnen Jonger Oranje, is zeer verheugd met de samenwerking: ‘’We waren al een tijdje op zoek naar een extra voetbalschool in de provincie Friesland om samen gave voetbalactiviteiten mee te gaan organiseren. Toen we in contact kwamen met Daan waren we snel overtuigd van zijn visie en ideeën. We kunnen niet wachten om te gaan starten.’’

Jonger Oranje hoopt in de komende maanden zijn netwerk van opleidingspartners verder uit te breiden met nieuwe voetbalscholen. Interesse om ook opleidingspartner van Jonger Oranje te worden? Mail naar info@jongeroranje.nl voor meer informatie.

Meedoen aan de Jonger Oranje Voorbereidingstraining in samenwerking met de Voetbal Talenten School Friesland? Schrijf je hier in!

QUINTEN-INSCHRIJFBUTTON

Jonger Oranje Held:

  SPREEKBEURT-PAKKET

  Vertel je klas over Jonger Oranje. Vraag het Jonger Oranje spreekbeurtpakket aan. Laat je ons wel even weten hoe het is gegaan?

  Jonger _Oranje _Spreekbeurt

   

  VIDEO'S JONGER ORANJE

  Videoverslag Jonger Oranje - PSV

  YT1

  JO Masterclass met Juventus bij FC Den Bosch

  YT2

  Jonger Oranje Talentendag met FC Volendam

  YT4