UPDATE: Jonger Oranje activiteiten uitgesteld

Na de persconferentie van gisteren door onze minister-president rest ons niets anders dan de Jonger Oranje (Keepers)Talentendagen en Voorbereidingstrainingen voor deze herfstvakantie uit te stellen naar de komende kerstvakantie.

Ondanks dat de jeugd tot 18 jaar mag blijven sporten valt Jonger Oranje niet binnen deze uitzondering. Bij ons speel je namelijk niet met je eigen team binnen je eigen club. Hierdoor is de kans op besmettingen te groot. We moeten met z’n allen ons best doen om het aantal corona besmettingen zo snel mogelijk te verlagen. Het gaat om de gezondheid van ons allemaal. Daarom volgen wij strikt de huidige maatregelen van het kabinet en het RIVM.

Natuurlijk is dit een teleurstelling. Voor ons allemaal. Alles was al voorbereid, maar het is niet anders. We aanvaarden wat het is. Maar….de Jonger Oranje activiteiten waar jij je voor hebt ingeschreven verplaatsen wij naar de komende kerstvakantie. Mocht je dan verhinderd zijn, ontvang je uiteraard een tegoedbon voor een volgende keer. Op dit moment zijn wij met de (prof)clubs aan het overleggen voor een nieuwe datum. Wij gaan jou hier zo snel mogelijk over informeren.

Je hoort dus heel snel weer van ons.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, mail ons dan naar info@jongeroranje.nl.

Sportieve groet namens het gehele Jonger Oranje team

Jonger Oranje Held:

  SPREEKBEURT-PAKKET

  Vertel je klas over Jonger Oranje. Vraag het Jonger Oranje spreekbeurtpakket aan. Laat je ons wel even weten hoe het is gegaan?

  Jonger _Oranje _Spreekbeurt

   

  VIDEO'S JONGER ORANJE

  Videoverslag Jonger Oranje - PSV

  YT1

  JO Masterclass met Juventus bij FC Den Bosch

  YT2

  Jonger Oranje Talentendag met FC Volendam

  YT4